Efee11 Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 150 2 Nisan 2025 #1 Belki gerekli olur diye söylüyorum, anakartım Gigabyte A320M S2H. Bilgisayarcımla konuştum, 500 TL dedi takmaya ama sanırım temizleyecek de, onu tam anlamadım. Ben kendim evde takabilir miyim sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2025
Belki gerekli olur diye söylüyorum, anakartım Gigabyte A320M S2H. Bilgisayarcımla konuştum, 500 TL dedi takmaya ama sanırım temizleyecek de, onu tam anlamadım. Ben kendim evde takabilir miyim sizce?
KS KS Efee11 Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 150 2 Nisan 2025 #11 Eymenz dedi: Elinde USB varsa olur BIOS Update ama tehlikeli bir işlem BIOS guncellemesi sırasında elektrik gitmesi veya bilgisayarın kapanması sorun yaratır o zaman mecbur anakart servise gider. Nerede yaşıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... İzmir planlı elektrik kesintisi var mı diye baktım yokmuş elimde usb var Artı 0 Eksi
Eymenz dedi: Elinde USB varsa olur BIOS Update ama tehlikeli bir işlem BIOS guncellemesi sırasında elektrik gitmesi veya bilgisayarın kapanması sorun yaratır o zaman mecbur anakart servise gider. Nerede yaşıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... İzmir planlı elektrik kesintisi var mı diye baktım yokmuş elimde usb var
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.988 Makaleler 3 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #12 Efee11 dedi: İzmir planlı elektrik kesintisi var mı diye baktım yokmuş elimde USB var. Genişletmek için tıkla... Konu karısmasın yeni konu acarmsıın BIOS guncelleme nasıl yapılır diye sosyele. Artı 0 Eksi
Efee11 dedi: İzmir planlı elektrik kesintisi var mı diye baktım yokmuş elimde USB var. Genişletmek için tıkla... Konu karısmasın yeni konu acarmsıın BIOS guncelleme nasıl yapılır diye sosyele.