Arkadaşlar 4-5 yıllık bir toplama masaüstüm var. 1-2 yıl önce blue screen almaya başladım. Sıklaşıp hiçbir şey yapamaz hale gelinceye kadar durdum, sonra da araştırdım. Memtest'te hata buldu, RAM'leri çöpe attım. 8 GB RAM'le kaldım baş başa. Sonrasında pek sorun yaşamadım ta ki 2-3 ay önce yine hatalar almaya başlayıncaya kadar. En sonunda yine PC kilitlendi, format bile atamaz oldum. Sanırım HDD'de sorun vardı ve yeni SSD aldım. Tabi bilgisayar ölmüş sorunsuz olmuyor
1 ay önce PUBG aldım. Oyunu oynarken zaten düşük FPS alıyordum bir de sürekli kapanmaya başladı. PC ısınsa PC kapanır ama niye oyun kapanır çözemedim. Hata bile vermediği oluyordu, ondan araştırsam da bir şey yapamadım. 2 hafta önce tekrar blue screen başladı ta ki bugün oyunda 3 kere üst üste blue screen verince mecbur araştırıyorum. Ama diğer konulara falan baksam da sürücüleri güncelledim. RAM'i diagnosticle taradım sorun çıkmadı. Şimdi ne sorunu var çözemedim.
Bu moderatörler nasıl böyle beceriksiz olabilir ? başlıktan dolayı uyarı veriyorlar erişimimi engelliyorlar sonra da gelmiş ramde sorun yok diyorum gelmiş başlığı ram kaynaklı mavi ekran sorunu diye değiştirmiş :/ neyse zaten kimsenin cevap verceğide yok. Süper forummuş
güncel demekte sanırım yasaktır. Yüksek ilgiden dolayı technopat ailesine çok teşekkürler.
- Minidump: 111117-8203-01.dmp
- Dxdiag: DxDiag (1).txt
Bu moderatörler nasıl böyle beceriksiz olabilir ? başlıktan dolayı uyarı veriyorlar erişimimi engelliyorlar sonra da gelmiş ramde sorun yok diyorum gelmiş başlığı ram kaynaklı mavi ekran sorunu diye değiştirmiş :/ neyse zaten kimsenin cevap verceğide yok. Süper forummuş
güncel demekte sanırım yasaktır. Yüksek ilgiden dolayı technopat ailesine çok teşekkürler.