E emreji61 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 412 Çözümler 2 9 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar resimdeki RAM'e sahibim fakat kodu arattığımda farklı RAM çıkıyor. AMD sisteme sahibim aynı RAM ile çift kanal yapmak istiyorum fakat internette bulamıyorum. Bir bakar mısınız? RAM kodu: bls8g4d30aesbk Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2020
Arkadaşlar resimdeki RAM'e sahibim fakat kodu arattığımda farklı RAM çıkıyor. AMD sisteme sahibim aynı RAM ile çift kanal yapmak istiyorum fakat internette bulamıyorum. Bir bakar mısınız? RAM kodu: bls8g4d30aesbk
stalker x Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 428 Çözümler 3 9 Nisan 2020 #2 Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu mu ?
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu mu ?
E emreji61 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 412 Çözümler 2 9 Nisan 2020 #3 stalker x dedi: Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu mu? Genişletmek için tıkla... Yahu cansınızzz. stalker x dedi: Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu mu ? Genişletmek için tıkla... Benim RAM CPU-Z programında CL16 gözüküyor. Dual Channel çalışır mı? Son düzenleme: 9 Nisan 2020
stalker x dedi: Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu mu? Genişletmek için tıkla... Yahu cansınızzz. stalker x dedi: Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu mu ? Genişletmek için tıkla... Benim RAM CPU-Z programında CL16 gözüküyor. Dual Channel çalışır mı?