RAM kullanan video programı var mı?

w1llard

Hectopat
Makaleler
1
Dostlar video kayıt almak istiyorum fakat sistemim kötü, acaba RAM'i kullanan video programı var mı? Bir tek RAM sıkıntısı yok sistemim de.

Öyle bir şey olmaz maalesef hocam yani en düşük şekilde kayıt edersin öyle yaparsın.
H. 264 kodeki sabittir yer programda aynıdır.
Hmm tamamdır teşekkürler hocam, program olarak ne önerirsiniz?

Dostlar video kayıt almak istiyorum fakat sistemim kötü, acaba RAM'i kullanan video programı var mı? Bir tek RAM sıkıntısı yok sistemim de.
İşlemciyi kullanmayan şey ham kayıttır. Yani hiç bir sıkıştırma geçirmeden görüntüyü düz kaydeder.
20 yıl önce Hauppauge TV kartımla TV'den kayıtlar yapardım (352x284 analog), FAT32 dosya sisteminde 1.9 GB boya ulaştığında 1 saat civarı olan kaydı kesip yenisini oluşturmam gerekirdi. Bilgisayar Pentium 3 650 Mhz.
Bazıları: elementCapture Videos - Dailymotion

Tabi artık en yavaş Android sistem bile çift çekirdek ve 1 Ghz üstü, yine de 1080p gibi çok yüksek çözünürlükte kayıt yapmazsan 480p gibi olursa H264 gibi düşük sıkıştırmalı deneyebilirsin.

Sıkıştırma az oldukça boş HDD alanı, çok oldukça yüksek (ve yeni) işlemci ister.

Hocam gerçekten şuan size hayran kaldım gibi, zaten aldığım kayıtlar 8-10 saniyelik kayıtlar, hocam anlattıklarınız için çok teşekkür ederim, ben de ham kayıt yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…