sinancandan61 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 19 25 Ağustos 2023 #1 Merhaba. Az önce BIOS güncelledim ve 16 GB RAM'im bulunmasına rağmen 1.6'sını kullananiliyorum. Chrome'a bile girmiyor yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri image.jpg 155,6 KB · Görüntüleme: 30 image.jpg 195,3 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba. Az önce BIOS güncelledim ve 16 GB RAM'im bulunmasına rağmen 1.6'sını kullananiliyorum. Chrome'a bile girmiyor yardımcı olursanız sevinirim.
Anions Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 668 Çözümler 4 25 Ağustos 2023 #2 sinancandan61 dedi: Merhaba. Az önce BIOS güncelledim ve 16 GB RAM'im bulunmasına rağmen 1.6'sını kullananiliyorum. Chrome'a bile girmiyor yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Raminizi çıkarıp takın raminizi okumuyor galiba.
sinancandan61 dedi: Merhaba. Az önce BIOS güncelledim ve 16 GB RAM'im bulunmasına rağmen 1.6'sını kullananiliyorum. Chrome'a bile girmiyor yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Raminizi çıkarıp takın raminizi okumuyor galiba.
sinancandan61 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 19 25 Ağustos 2023 #3 Anions dedi: Raminizi çıkarıp takın raminizi okumuyor galiba. Genişletmek için tıkla... Maalesef değişen bir şey olmadı efendim. sinancandan61 dedi: Maalesef değişen bir şey olmadı efendim. Genişletmek için tıkla... Sorunu YouTube üzerinden izlediğim bir video ile hallettim teşekkür ederim. Son düzenleme: 25 Ağustos 2023
Anions dedi: Raminizi çıkarıp takın raminizi okumuyor galiba. Genişletmek için tıkla... Maalesef değişen bir şey olmadı efendim. sinancandan61 dedi: Maalesef değişen bir şey olmadı efendim. Genişletmek için tıkla... Sorunu YouTube üzerinden izlediğim bir video ile hallettim teşekkür ederim.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.245 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #4 @sinancandan61 Hocam çözümü de yazabilir misiniz? Belki bir başkasına faydası olabilir.