RAM kullanımı %50'den yukarı çıkmıyor

Belli ki RAM'iniz arızalanmış veya temassızlık yapıyor. Kasanın içini açın RAM'in ikisini de çıkarıp Faber Castell mavi sınav silgisi ile sarı pinleri silin. Üstünden hafifçe peçete veya kılsız bir ürünle geçip tekrar takın.
Hocam Laptop kullanıyorum.Laptop modeli GL502VMK.Bios güncellemesi yapayım dedim bunlar oldu.

Hocam laptop kullanıyorum. Laptop modeli GL502VMK. BIOS güncellemesi yapayım dedim bunlar oldu.

Onu anladim işlemciden. BIOS sonrası böyle olması durumunda eski güncellemeye dönmek için laptopun teknik servisine danışarak işlemleri beraber yapabilir, veya yeni bir konu açıp bilgili kişilerin yardımını bekleyebilirsiniz. Dediğimde olmuş olabilir bu eski tip cihazlarda görülen bir durum.

Onu anladim işlemciden. BIOS sonrası böyle olması durumunda eski güncellemeye dönmek için laptopun teknik servisine danışarak işlemleri beraber yapabilir, veya yeni bir konu açıp bilgili kişilerin yardımını bekleyebilirsiniz. Dediğimde olmuş olabilir bu eski tip cihazlarda görülen bir durum.

Eski mevcut olan sürümü MyASUS'dan indirip eski sürüme güncellemeyi denedim yine aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı