B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 26 Nisan 2022 #1 Hangisi daha az Memory kullanıyor? İkisi de kullananlar yazarsa sevinirim. Kaspersky programına geçmek istiyorum onu için soruyorum.
Hangisi daha az Memory kullanıyor? İkisi de kullananlar yazarsa sevinirim. Kaspersky programına geçmek istiyorum onu için soruyorum.
M Mahmut_ER34 Decipat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 5 26 Nisan 2022 #2 Defender daha az kullanır.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 26 Nisan 2022 #3 Defender daha az kullanır ama çöpten farkı yok. Kaspersky'da çok abartı bir RAM kullanmıyor, şu anda 125MB kullanıyor bende.
Defender daha az kullanır ama çöpten farkı yok. Kaspersky'da çok abartı bir RAM kullanmıyor, şu anda 125MB kullanıyor bende.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #4 Defender bazen çok az kullanırken oyun oynarken bir anda tüm RAM'i sömürebiliyor. Ayrıca güvenlik konusunda da çöp. Kaspersky öneririm. Neden Kaspersky diyenlere şimdiden cevabım az kaynak kullanıyor.
Defender bazen çok az kullanırken oyun oynarken bir anda tüm RAM'i sömürebiliyor. Ayrıca güvenlik konusunda da çöp. Kaspersky öneririm. Neden Kaspersky diyenlere şimdiden cevabım az kaynak kullanıyor.
5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 26 Nisan 2022 #5 BMKJURB dedi: Hangisi daha az Memory kullanıyor? İkisi de kullananlar yazarsa sevinirim. Kaspersky programına geçmek istiyorum onu için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Kaç GB RAM'ınız var hocam?
BMKJURB dedi: Hangisi daha az Memory kullanıyor? İkisi de kullananlar yazarsa sevinirim. Kaspersky programına geçmek istiyorum onu için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Kaç GB RAM'ınız var hocam?
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 27 Nisan 2022 #6 Zinederon dedi: Defender bazen çok az kullanırken oyun oynarken bir anda tüm RAM'i sömürebiliyor. Ayrıca güvenlik konusunda da çöp. Kaspersky öneririm. Neden Kaspersky diyenlere şimdiden cevabım az kaynak kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorunum varda.
Zinederon dedi: Defender bazen çok az kullanırken oyun oynarken bir anda tüm RAM'i sömürebiliyor. Ayrıca güvenlik konusunda da çöp. Kaspersky öneririm. Neden Kaspersky diyenlere şimdiden cevabım az kaynak kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorunum varda.