Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.165 Makaleler 7 Çözümler 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #11 Kagoer dedi: Hocam gereksiz olanları kapatın. Mesela Steam veya Epic Games varsa onlar açık kalması gerekir. Bir de bilgisayarın programları var. Genişletmek için tıkla... Neden Steam açık olsun ki bende kapalı bir zararı da yok.
Kagoer dedi: Hocam gereksiz olanları kapatın. Mesela Steam veya Epic Games varsa onlar açık kalması gerekir. Bir de bilgisayarın programları var. Genişletmek için tıkla... Neden Steam açık olsun ki bende kapalı bir zararı da yok.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.988 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 1 Mart 2021 #12 Pc başladıktan sonra. Cihazında spotify olan arkadaşlar uygulama geçmişine baksınlar bi. Spotify neler yapıyor arkada
Pc başladıktan sonra. Cihazında spotify olan arkadaşlar uygulama geçmişine baksınlar bi. Spotify neler yapıyor arkada
U us3469734 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.362 Makaleler 2 Çözümler 10 1 Mart 2021 #13 İşlemler kısmında kullanmadığın uygulamaları kapatabilirsin. Spotify, Discord gibi şeyler. Kullanacağın zaman tekrar açarsın. Başlangıçta da Opera, Chrome, Java, Cortana gibi şeyleri kapat. Zaten istediğin zaman kendin açabiliyorsun.
İşlemler kısmında kullanmadığın uygulamaları kapatabilirsin. Spotify, Discord gibi şeyler. Kullanacağın zaman tekrar açarsın. Başlangıçta da Opera, Chrome, Java, Cortana gibi şeyleri kapat. Zaten istediğin zaman kendin açabiliyorsun.
gnabry361 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #14 222744 dedi: Intel, Defender, Adobe hedeleri ve Realtek harici şeyleri kapa. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı çıkar mı başka şeyler var orada önemli mi bir fikrim yok ama.
222744 dedi: Intel, Defender, Adobe hedeleri ve Realtek harici şeyleri kapa. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı çıkar mı başka şeyler var orada önemli mi bir fikrim yok ama.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 1 Mart 2021 #15 Yok hocam geri kalanlar gereksiz. Masaüstünde ikon bırakmayın hiç bir dosyayı da masaüstünde tutmayın. Bu da daha hızlı açılmasını sağlar.
Yok hocam geri kalanlar gereksiz. Masaüstünde ikon bırakmayın hiç bir dosyayı da masaüstünde tutmayın. Bu da daha hızlı açılmasını sağlar.
hakanbey30 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 1.385 Makaleler 2 Çözümler 1 1 Mart 2021 #16 Başlangıçta her şeyi kapatın. Gerekli şeyler arka planda zaten otomatik olarak başlayacaktır.
RtxPolat Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 889 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #17 Oraya nerden giriliyor?
gnabry361 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #18 RtxPolat dedi: Oraya nerden giriliyor? Genişletmek için tıkla... görev yöneticisi sonra üstte başlangıç var oraya tıklayarak bulabilirisn
RtxPolat dedi: Oraya nerden giriliyor? Genişletmek için tıkla... görev yöneticisi sonra üstte başlangıç var oraya tıklayarak bulabilirisn
RtxPolat Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 889 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #19 gnabry361 dedi: Görev yöneticisi sonra üstte başlangıç var oraya tıklayarak bulabilirisn. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler 1 GB'ye yakın boş RAM açtım.
gnabry361 dedi: Görev yöneticisi sonra üstte başlangıç var oraya tıklayarak bulabilirisn. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler 1 GB'ye yakın boş RAM açtım.