Nomasko Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2015 #11 Olmaz diye düşünüyorum bende normal profili var beklediğimden büyük çıktı.
Kazım İstanbullu Megapat Katılım 16 Mayıs 2015 Mesajlar 179 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2015 #12 Silinen üye dedi: Olmaz diye düşünüyorum bende normal profili var beklediğimden büyük çıktı. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: low profilde soğutmada sıkıntı olabilir .. zaten geniş profilin tasarımı çok iyi Genişletmek için tıkla... Eğer yüksek profil olanları alırsam soğutucu ile çakışacağını duymuştum. Bu yüzden kuşku edip korkuyorum aslında.
Silinen üye dedi: Olmaz diye düşünüyorum bende normal profili var beklediğimden büyük çıktı. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: low profilde soğutmada sıkıntı olabilir .. zaten geniş profilin tasarımı çok iyi Genişletmek için tıkla... Eğer yüksek profil olanları alırsam soğutucu ile çakışacağını duymuştum. Bu yüzden kuşku edip korkuyorum aslında.
F faew Hectopat Katılım 15 Mayıs 2015 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2015 #13 Bir araştır istersen ... benim toplayacağım kasaya geniş profilden koyacağım bu yüzden dedim
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 17 Mayıs 2015 #14 Aralarında pek fark yok. Beğendiğini alabilirsin.
Carlzberg Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 3.457 Makaleler 9 Çözümler 12 17 Mayıs 2015 #15 Kesinlikle Kingston HyperX Savage. Şu an indirimde 200 TL. Ayrıca 10 senedir Kingston'un DDR2 HyperX serisinden RAM kullanıyorum, en ufak bir sorun bile çıkarmadı. Tasarım olarak da diğerlerinden bi' tık önde bence
Kesinlikle Kingston HyperX Savage. Şu an indirimde 200 TL. Ayrıca 10 senedir Kingston'un DDR2 HyperX serisinden RAM kullanıyorum, en ufak bir sorun bile çıkarmadı. Tasarım olarak da diğerlerinden bi' tık önde bence
poseydonsss Hectopat Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 553 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2015 #16 Vatan'daki bir elemandan öğrenmiştim. Soğutucun ile RAM arasını kağıt ile ölç. RAM slotuna koyduğun kağıdı soğutucuna değdiği yerden katla. Vatan'a git ram boyutlarına bak. Senin bilgisayara uyar mı anlamış olursın. Ben öyle yaptım sığmaz dediğim RAM sığdı
Vatan'daki bir elemandan öğrenmiştim. Soğutucun ile RAM arasını kağıt ile ölç. RAM slotuna koyduğun kağıdı soğutucuna değdiği yerden katla. Vatan'a git ram boyutlarına bak. Senin bilgisayara uyar mı anlamış olursın. Ben öyle yaptım sığmaz dediğim RAM sığdı