Enes Uğurlu Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 12 25 Mayıs 2021 #1 Merhaba öncelikle, sade bir soru soracağım BIOS'dan MHz arttırmalı mıyım? Ryzen 5 1400 işlemci 8 GB RAM fakat şu an 2133 Hz de çalışıyor ne kadar arttırabilirim ve bir zararı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2021
Merhaba öncelikle, sade bir soru soracağım BIOS'dan MHz arttırmalı mıyım? Ryzen 5 1400 işlemci 8 GB RAM fakat şu an 2133 Hz de çalışıyor ne kadar arttırabilirim ve bir zararı olur mu?
Clain Femtopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #2 BIOS'tan XMP profili diye bir yer vardı sanırım oradan profil 1'i seçeceksin. Bir sorun olmuyor. Maksmimum MHz'si kaçsa o oluyor.
BIOS'tan XMP profili diye bir yer vardı sanırım oradan profil 1'i seçeceksin. Bir sorun olmuyor. Maksmimum MHz'si kaçsa o oluyor.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.602 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 25 Mayıs 2021 #3 Kesinlikle arttırmalısın fps de görülür artış olacaktır anakartının max desteği kadar yaparsan zararı olmaz
Kesinlikle arttırmalısın fps de görülür artış olacaktır anakartının max desteği kadar yaparsan zararı olmaz
Enes Uğurlu Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 12 25 Mayıs 2021 #4 Clain dedi: BIOS'tan XMP profili diye bir yer vardı sanırım oradan profil 1'i seçeceksin. Bir sorun olmuyor. Maksmimum MHz'si kaçsa o oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende yok o XMP.
Clain dedi: BIOS'tan XMP profili diye bir yer vardı sanırım oradan profil 1'i seçeceksin. Bir sorun olmuyor. Maksmimum MHz'si kaçsa o oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende yok o XMP.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.602 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 25 Mayıs 2021 #5 Enes Uğurlu dedi: Bende yok o XMP. Genişletmek için tıkla... Anakartın nedir?
Enes Uğurlu Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 12 25 Mayıs 2021 #6 eyupensar98 dedi: Kesinlikle arttırmalısın FPS de görülür artış olacaktır anakartının Max desteği kadar yaparsan zararı olmaz. Genişletmek için tıkla... 3200'ye kadar arttırılıyor ama bir zararı olur mu diye korkuyorum acıkcası. eyupensar98 dedi: Anakartın nedir? Genişletmek için tıkla... MSI A320M a Pro.
eyupensar98 dedi: Kesinlikle arttırmalısın FPS de görülür artış olacaktır anakartının Max desteği kadar yaparsan zararı olmaz. Genişletmek için tıkla... 3200'ye kadar arttırılıyor ama bir zararı olur mu diye korkuyorum acıkcası. eyupensar98 dedi: Anakartın nedir? Genişletmek için tıkla... MSI A320M a Pro.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.602 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 25 Mayıs 2021 #7 Enes Uğurlu dedi: 3200'ye kadar arttırılıyor ama bir zararı olur mu diye korkuyorum acıkcası. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz ben de arttırılmış şekilde kullanıyorum tabii PSU 300 Watt civarıysa yapma.
Enes Uğurlu dedi: 3200'ye kadar arttırılıyor ama bir zararı olur mu diye korkuyorum acıkcası. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz ben de arttırılmış şekilde kullanıyorum tabii PSU 300 Watt civarıysa yapma.
Enes Uğurlu Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 12 25 Mayıs 2021 #8 eyupensar98 dedi: Bir şey olmaz ben de arttırılmış şekilde kullanıyorum tabii PSU 300 Watt civarıysa yapma. Genişletmek için tıkla... Anlamam ki o kadar PSU falan.
eyupensar98 dedi: Bir şey olmaz ben de arttırılmış şekilde kullanıyorum tabii PSU 300 Watt civarıysa yapma. Genişletmek için tıkla... Anlamam ki o kadar PSU falan.
letsgomen55 Decapat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 791 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #9 eyupensar98 dedi: Bir şey olmaz ben de arttırılmış şekilde kullanıyorum tabii PSU 300 Watt civarıysa yapma. Genişletmek için tıkla... Ama overclock garanti dışına çıkarır rami o yüzden iyi karar ver ama iyi overclock da performans arttır yani son karar senin.
eyupensar98 dedi: Bir şey olmaz ben de arttırılmış şekilde kullanıyorum tabii PSU 300 Watt civarıysa yapma. Genişletmek için tıkla... Ama overclock garanti dışına çıkarır rami o yüzden iyi karar ver ama iyi overclock da performans arttır yani son karar senin.
Enes Uğurlu Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 12 25 Mayıs 2021 #10 letsgomen55 dedi: Ama overclock garanti dışına çıkarır rami o yüzden iyi karar ver ama iyi overclock da performans arttır yani son karar senin. Genişletmek için tıkla... Acaba hiç riske atmadan bi 8 gb ram daha alsam 2133 hz lik nası olur performans
letsgomen55 dedi: Ama overclock garanti dışına çıkarır rami o yüzden iyi karar ver ama iyi overclock da performans arttır yani son karar senin. Genişletmek için tıkla... Acaba hiç riske atmadan bi 8 gb ram daha alsam 2133 hz lik nası olur performans