Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #1 2x2 GB RAM var. Biri Kingston, diğeri Elixir gibi bir marka, tam hatırlamıyorum. Bunlara overclock yapacağım, size yapmalı mıyım? PSU'nun kaç W olduğunu bile bilmiyorum. Kasadaki demir tamamen kapatıyor marka yazısını. ASUS P5G41C-MLX anakartı var. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2020
2x2 GB RAM var. Biri Kingston, diğeri Elixir gibi bir marka, tam hatırlamıyorum. Bunlara overclock yapacağım, size yapmalı mıyım? PSU'nun kaç W olduğunu bile bilmiyorum. Kasadaki demir tamamen kapatıyor marka yazısını. ASUS P5G41C-MLX anakartı var.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #2 10 senelik sistem. Bence düzgün çalışıyorsa hiç riske atma. Ben de fantazi yapıcam diye RAM yaktım zamanında.
10 senelik sistem. Bence düzgün çalışıyorsa hiç riske atma. Ben de fantazi yapıcam diye RAM yaktım zamanında.
Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #3 Aynen, fantazi yaparsam. Kara suratımla birlikte kasa ile havaya uçarım Eyvallah, danışmakta fayda var.
Aynen, fantazi yaparsam. Kara suratımla birlikte kasa ile havaya uçarım Eyvallah, danışmakta fayda var.
Red Kit Kilopat Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 654 Çözümler 1 11 Haziran 2020 #4 Anakartınız yüksek RAM frekansını desteklemiyor. Max 1333MHz eski sistem olduğu için. Riske atma, bırak hayatının son zamanlarını güzel geçirsin.
Anakartınız yüksek RAM frekansını desteklemiyor. Max 1333MHz eski sistem olduğu için. Riske atma, bırak hayatının son zamanlarını güzel geçirsin.