Çözüldü RAM MHz değerine nasıl bakılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

4nonim

Hectopat
Daha fazla  
MHz değerine nasıl bakacağım, yani nereden bakacağım biraz daha açıklar mısınız?

Çözüm
Gözükmesi gerekirdi. O halde BIOS'a girip görüntüleyebilirsiniz RAM MHz değerini. Ya da CPU-Z programından öğrenebilirsiniz.

CPU-Z yönetimini tercih ederseniz buradaki DRAM kısmında görünen değeri 2 ile çarpın. MHz değerine yine ulaşırsınız.

Ya da Windows + R kombinasyonu ile çalıştır kısmına ulaşıp CMD yazın ve CMD'ye girin. Ardından "wmic memorychip get speed" komutunu CMD'ye kopyalayıp enter tuşuna basın. Çıkan değer MHz değerinizdir.

Mesela bu benim RAM MHz değerim.
Gözükmesi gerekirdi. O halde BIOS'a girip görüntüleyebilirsiniz RAM MHz değerini. Ya da CPU-Z programından öğrenebilirsiniz.

CPU-Z yönetimini tercih ederseniz buradaki DRAM kısmında görünen değeri 2 ile çarpın. MHz değerine yine ulaşırsınız.

Ya da Windows + R kombinasyonu ile çalıştır kısmına ulaşıp CMD yazın ve CMD'ye girin. Ardından "wmic memorychip get speed" komutunu CMD'ye kopyalayıp enter tuşuna basın. Çıkan değer MHz değerinizdir.

Mesela bu benim RAM MHz değerim.

Son düzenleme:
Çözüm

Yani ben sadece 665.1 MHz değerindeki RAM'leri mi alacağım?

Dosya Ekleri

• ok.PNG
    17 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…