M ManisXold Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #1 Merhaba. RAM'lerin MHz'sini ayarlıyordum ve böyle bir hata aldım. Hiçbir şey yapamıyorum ne yapmalıyım? Dosya Ekleri IMG_1850.jpeg 193 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba. RAM'lerin MHz'sini ayarlıyordum ve böyle bir hata aldım. Hiçbir şey yapamıyorum ne yapmalıyım?
mcqueen1w3 Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 175 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #2 ManisXold dedi: Merhaba. RAM'lerin MHz'sini ayarlıyordum ve böyle bir hata aldım. Hiçbir şey yapamıyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hatadan kurtulamıyormusunuz? Eğer kurtulamıyorsanız Bios pilini 15 Dakikalığına çıkartın veya Reset Cmos pinine tornavida değdirin. Load optimized defaults then reboot seçeneğinide deneyin. Artı 0 Eksi
ManisXold dedi: Merhaba. RAM'lerin MHz'sini ayarlıyordum ve böyle bir hata aldım. Hiçbir şey yapamıyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hatadan kurtulamıyormusunuz? Eğer kurtulamıyorsanız Bios pilini 15 Dakikalığına çıkartın veya Reset Cmos pinine tornavida değdirin. Load optimized defaults then reboot seçeneğinide deneyin.
erkant214 Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #3 BIOS diskinizi okumuyor boot menu ayarlarından diskinizi seçin. Artı 0 Eksi
KS KS M ManisXold Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #4 erkant214 dedi: BIOS diskinizi okumuyor boot menu ayarlarından diskinizi seçin. Genişletmek için tıkla... hiç bir şeye basamıyorum Artı 0 Eksi
erkant214 dedi: BIOS diskinizi okumuyor boot menu ayarlarından diskinizi seçin. Genişletmek için tıkla... hiç bir şeye basamıyorum
B BoZKuRTT01 Centipat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #5 Hocam çözebildiniz mi şuan bende aynı sorunu yaşamaktayım Artı 0 Eksi
KS KS M ManisXold Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #6 BoZKuRTT01 dedi: Hocam çözebildiniz mi şu an bende aynı sorunu yaşamaktayım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bu konu hakkında bir sürü konu açtım araştırdım ama tam olarak çözümünü bulamadım maaleseft. BoZKuRTT01 dedi: Hocam çözebildiniz mi şu an bende aynı sorunu yaşamaktayım. Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayar bu ekranda kalıyorsa BIOS sıfırla ya da kapat açılırken BIOS'a gir ayarları sıfırla. Artı 0 Eksi
BoZKuRTT01 dedi: Hocam çözebildiniz mi şu an bende aynı sorunu yaşamaktayım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bu konu hakkında bir sürü konu açtım araştırdım ama tam olarak çözümünü bulamadım maaleseft. BoZKuRTT01 dedi: Hocam çözebildiniz mi şu an bende aynı sorunu yaşamaktayım. Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayar bu ekranda kalıyorsa BIOS sıfırla ya da kapat açılırken BIOS'a gir ayarları sıfırla.