Yani tutarsızlık olursa zaten kendisini belli eder. Mavi ekran hatası da olabilir, olmayabilir de. Ya da oyunlar da takılmalar, masaüstünde kasılmalar gibi...
@Quarit Benim anlamadığım görev yöneticisinde yine 1600 Mhz gösteriyor. Ve Cpu-Z SPD bölümünde de 800 Mhz göstermekte eski ayarına mı çeksem Mhz yükseltilmesini istemiyor galiba sistem
@Quarit Benim anlamadığım görev yöneticisinde yine 1600 Mhz gösteriyor. Ve Cpu-Z SPD bölümünde de 800 Mhz göstermekte eski ayarına mı çeksem Mhz yükseltilmesini istemiyor galiba sistem
Sen bilirsin dostum. Ki diyelim yaptığın uygulama işlemiş fakat sana çok pek fazla performans kazandırmaz. Bence default ayarlara geri dön. Ben OC işlemini bir tek işlemciye yakıştırıyorum. Bazı ramler hakkını veriyor ama genelde performans veren OC uygulaması işlemci oluyor ki o da her işlemci de hakkını vermiyor...
@Quarit Acaba bios'ta farklı bir ayar daha yapmam lazım mı bilmiyorum. Eski bir sistem zaten yeni sistemi dizdim ekran kartı kaldı sadece fiyat düşmesini bekliyorum 2x 8 16 GB G-Skill Trident-Z RGB var duruyor köşede
@Quarit Acaba bios'ta farklı bir ayar daha yapmam lazım mı bilmiyorum. Eski bir sistem zaten yeni sistemi dizdim ekran kartı kaldı sadece fiyat düşmesini bekliyorum 2x 8 16 GB G-Skill Trident-Z RGB var duruyor köşede