Ferrumz Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #1 Selam, 16 GB RAM'li bilgisayarım var. RAM sınırını kaldırmaya çalışıyorum ancak BIOS'ta XMP ayarı veya benzeri yok. Yardımcı olursanıza sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2021
Selam, 16 GB RAM'li bilgisayarım var. RAM sınırını kaldırmaya çalışıyorum ancak BIOS'ta XMP ayarı veya benzeri yok. Yardımcı olursanıza sevinirim.
M Mensol Kilopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #2 Ferrumz dedi: Selam, 16 GB RAM'li bilgisayarım var. RAM sınırını kaldırmaya çalışıyorum ancak BIOS'ta XMP ayarı veya benzeri yok. Yardımcı olursanıza sevinirim. Genişletmek için tıkla... XMP - Extreme Memory profile olarak geçiyor olabilir bende ilk başka böyle hataya düşmüştüm bir daha bakabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Ferrumz dedi: Selam, 16 GB RAM'li bilgisayarım var. RAM sınırını kaldırmaya çalışıyorum ancak BIOS'ta XMP ayarı veya benzeri yok. Yardımcı olursanıza sevinirim. Genişletmek için tıkla... XMP - Extreme Memory profile olarak geçiyor olabilir bende ilk başka böyle hataya düşmüştüm bir daha bakabilir misiniz?
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #3 Asus anakartlarda D.O.C.P. diye geçiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Ferrumz Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #4 Mensol dedi: XMP - Extreme Memory profile olarak geçiyor olabilir bende ilk başka böyle hataya düşmüştüm bir daha bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Az önce tekrar baktım ancak hiç bir sayfada yok. Artı 0 Eksi
Mensol dedi: XMP - Extreme Memory profile olarak geçiyor olabilir bende ilk başka böyle hataya düşmüştüm bir daha bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Az önce tekrar baktım ancak hiç bir sayfada yok.