RAM MHz sorunu

Abdulkadir5

Centipat
BIOSTAR'ın H310M anakartını kullanmaktayım. Yeni bir kasa aldım. RAM MHz değerim 3000 fakat BIOS ayarlarında 2133 MHz değerini görüyorum. Anakartımın desteklediği MHz değeri 2666 galiba
Öncelikle yükseltmemi tavsiye eder misiniz? Ve BIOS'a yabancıyım bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim?

BIOSTAR'ın H310M anakartını kullanmaktayım. Yeni bir kasa aldım. RAM MHz değerim 3000 fakat BIOS ayarlarında 2133 MHz değerini görüyorum. Anakartımın desteklediği MHz değeri 2666 galiba
Öncelikle yükseltmemi tavsiye eder misiniz? Ve BIOS'a yabancıyım bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim?

Sisteminiz açılırken BIOS'a girmek için sürekli olarak Del tuşuna basıyorsunuz. Ardından XMP'yi aktif edip MSI kartlarda F10 olması gerekiyor tam hatırlamıyorum başka kartları daha sonra kaydet diyorsunuz sistem yeniden açılıyor ve RAM'ler en yüksek ayarda olmuş oluyor. Technopat kanalından Sistem sonrası ne yapılmalı BIOS ayarları adındaki videoyu izlemeni tavsiye ederim ben oradan öğrenmiştim.

Biostarın arayüzü çok karışık asus ' un anakartı gibi değil bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz.
Ve 3000 mhz olmasada desteklediği gücü kullanmak istiyorum bu işlem herhangibir sorun yaratırmı .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı