A aliemrez Centipat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 Anakart msi b350m gaming pro İşlemci r5 2600
Eagle Flies Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #2 aliemrez dedi: Eki Görüntüle 1740108 Eki Görüntüle 1740109 Eki Görüntüle 1740114 Genişletmek için tıkla... XMP'yi etkinleştirdiniz mi?
aliemrez dedi: Eki Görüntüle 1740108 Eki Görüntüle 1740109 Eki Görüntüle 1740114 Genişletmek için tıkla... XMP'yi etkinleştirdiniz mi?
A aliemrez Centipat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #3 Eagle Flies dedi: XMP'yi etkinleştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet aktif hocam ancak manuel timing ayarları veya MHz seçimi yapamıyorum anakart inventusdan alınma modlu BIOS yüklemişler resmi BIOS yükleyemiyorum.
Eagle Flies dedi: XMP'yi etkinleştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet aktif hocam ancak manuel timing ayarları veya MHz seçimi yapamıyorum anakart inventusdan alınma modlu BIOS yüklemişler resmi BIOS yükleyemiyorum.
Eagle Flies Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #4 aliemrez dedi: Evet aktif hocam ancak manuel timing ayarları veya MHz seçimi yapamıyorum anakart inventusdan alınma modlu BIOS yüklemişler resmi BIOS yükleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir XMP Profili seçtiğinizden emin misiniz? Diğer türlü aktif değil gibi gözüküyor. BIOS'u güncelleyebilseniz iyi olurdu ama böyle bir şey diyemeyeceğim. Son düzenleme: 14 Nisan 2023
aliemrez dedi: Evet aktif hocam ancak manuel timing ayarları veya MHz seçimi yapamıyorum anakart inventusdan alınma modlu BIOS yüklemişler resmi BIOS yükleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir XMP Profili seçtiğinizden emin misiniz? Diğer türlü aktif değil gibi gözüküyor. BIOS'u güncelleyebilseniz iyi olurdu ama böyle bir şey diyemeyeceğim.
A aliemrez Centipat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #5 Merhaba AMI ile BIOS güncelleme gerçekleştirdim ilk DOS'da denedim BIOS write protected hatası aldım Win sürümü ile ilk eski bir BIOS yükledim sonra güncel BIOS'u yükledim şu an RAM'ler 3466MHz sorunsuz çalışmakta
Merhaba AMI ile BIOS güncelleme gerçekleştirdim ilk DOS'da denedim BIOS write protected hatası aldım Win sürümü ile ilk eski bir BIOS yükledim sonra güncel BIOS'u yükledim şu an RAM'ler 3466MHz sorunsuz çalışmakta