DodemonX Hectopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 282 2 Ocak 2018 #1 Ryzen sistemlerde MHz karşılaştırmalarına baktım ve sonuç olarak MHz önemli kanısına vardım. Sizin bunlar hakkında yorumlarınız nedir? @Jira @Nazım Paşa @BERWAR @Recep Baltaş @Asım Demir @SypeR Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2018
Ryzen sistemlerde MHz karşılaştırmalarına baktım ve sonuç olarak MHz önemli kanısına vardım. Sizin bunlar hakkında yorumlarınız nedir? @Jira @Nazım Paşa @BERWAR @Recep Baltaş @Asım Demir @SypeR
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 2 Ocak 2018 #2 Ryzen sistemlerde biraz daha önemli ancak asıl farkı benchmarklarda görürsünüz.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 2 Ocak 2018 #3 Intel oyun sistemlerinde o kadar önemli değil. Ryzen sistemlerde daha çok etkiliyor. Render sistemlerinde ise her şekilde önemli.
Intel oyun sistemlerinde o kadar önemli değil. Ryzen sistemlerde daha çok etkiliyor. Render sistemlerinde ise her şekilde önemli.