RAM'imin modelini öğrenmeye çalıştım fakat olmadı. CMD'ye “wmic memorychip get devicelocator, manufacturer” yazınca bu çıkıyor.
CPU-Z'den bakınca böyle bir ekran çıkıyor.
RAM'ın üstünde de bir şey yazmıyor. 1 yıl önce malum yerden yani "Atom Bilişim'den" hazır PC ile almıştım. Yani oraya da sorup bilgi edinebileceğimi sanmıyorum. RAM modeli öğrenmek için farklı bir yol var mıdır? Yoksa RAM marka ve modelsiz olarak merdiven altı mı üretilmiştir?
RAMExpert, uygun olduğunda gerekli olabilecek yükseltmeleri önerecektir. Örneğin, herhangi bir boş RAM yuvasını hızlı bir şekilde algılayacak ve ardından daha yüksek performanstan elde edilen faydaları elde etmek için sisteminizi yükseltmenizi...
RAMExpert, uygun olduğunda gerekli olabilecek yükseltmeleri önerecektir. Örneğin, herhangi bir boş RAM yuvasını hızlı bir şekilde algılayacak ve ardından daha yüksek performanstan elde edilen faydaları elde etmek için sisteminizi yükseltmenizi...
Dostum OEM eski bir tabirdir! İşlemcilerde kullanılırdı daha çok bu tabir. OEM işlemci çıplak sadece işlemciyi şefaf plastik muhafazasında satarlardı! Box işlemcide kutulu fan ile birlikte satılırdı! BOX ismindende belli olduğunca kutulu OEM Çıplak ürün olarak geçer!