Ö ÖmerBerat Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 70 3 Mart 2024 #1 CPU Z uygulamasından bu sekil görünüyor. RAM bir tane daha alacağim da aynisini almam lazim diye biliyorum. Sistemdeki RAM'in aynisini söyler misiniz? Emin olmak istiyorum. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 20,5 KB · Görüntüleme: 475
CPU Z uygulamasından bu sekil görünüyor. RAM bir tane daha alacağim da aynisini almam lazim diye biliyorum. Sistemdeki RAM'in aynisini söyler misiniz? Emin olmak istiyorum.
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.768 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 3 Mart 2024 #11 ÖmerBerat dedi: Kaldırmanın yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Intel hakkında çok bilgim yok. B ve Z serisi anakartlarda daha yüksek frekans kullanılabiliyordu diye hatırlıyorum ama sırf bunun için geçmeye değmez. Artı 0 Eksi
ÖmerBerat dedi: Kaldırmanın yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Intel hakkında çok bilgim yok. B ve Z serisi anakartlarda daha yüksek frekans kullanılabiliyordu diye hatırlıyorum ama sırf bunun için geçmeye değmez.
I ikiteker Centipat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #12 ccleaner'in speeccy programı ile.. Artı 0 Eksi