RAM montaj sorunu

MetehanYln

Decapat
Arkadaşlar herkese merhaba, birkaç gündür bilgisayarımda sıkıntı yaşıyorum. Bir türlü ekrana görüntü gelmiyor. Kavisli yeni nesil orta segment bir monitörüm var. Normal çalışırken birden PC'den sinyal alamamaya başladı. Bende netde okudum ve RAM'i çıkarım silgi ile sildim sonrasında geri taktım ve bilgisayarı çalıştırdım tam oturmuştu fakat önceden 1.slotdaydı ben 2.slota takmıştım yine sinyal alınamadı, dedim acaba ilk slotamı takmam lazım sonrasında RAM'i çıkardım fakat 1.slota takamadım çünkü işlemci fanının altında kalıyordu zorlamadan 2.slota geri takmak için harekete geçtim fakat bu sefer bir türlü oturmuyor sanırım. Tek tarafta mandal var oda tam oturması gereken yere oturmuyor yandan bakınca hala o sarılıklar gözüküyor RAM'i takamadım bir türlü yardımcı olabilecek var mı? Sanki RAM bir sıkışık giriyor gibime geldi özellikle o mandalsız taraf daha sert.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı