bugra7834 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 RAM'in kücük ve büyük kısımları olıyor bildiniz gibi. Ben küçük kısmı büyük yere büyük kısmı küçük yere takmaya çalıştım bir şey olmus mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2023
RAM'in kücük ve büyük kısımları olıyor bildiniz gibi. Ben küçük kısmı büyük yere büyük kısmı küçük yere takmaya çalıştım bir şey olmus mudur?
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.607 Çözümler 27 Yer İstanbul 26 Temmuz 2023 #2 bugra7834 dedi: RAM'in kücük ve büyük kısımları olıyor bildiniz gibi. Ben küçük kısmı büyük yere büyük kısmı küçük yere takmaya çalıştım bir şey olmus mudur? Genişletmek için tıkla... Kankam zaten RAM olmuyorsa oturtamazsin hadi oturrtun kirilmis falandi tabi Zarar görür
bugra7834 dedi: RAM'in kücük ve büyük kısımları olıyor bildiniz gibi. Ben küçük kısmı büyük yere büyük kısmı küçük yere takmaya çalıştım bir şey olmus mudur? Genişletmek için tıkla... Kankam zaten RAM olmuyorsa oturtamazsin hadi oturrtun kirilmis falandi tabi Zarar görür
Skolp Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 1.174 Çözümler 22 Yer İstanbul 26 Temmuz 2023 #3 Fazla bastırıp, pinlere zarar vermediyseniz, bir şey olmaz kullanabilirsiniz.