XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.600 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #11 SutluYulaf dedi: Kingston NV2 SNV2S/1024G 1TB 3500/2100MB/s PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com M.2 direkt anakarta takılır SSD SATA da kablo ile porta takılarak kullanılır. Genişletmek için tıkla... M.2 iki türe ayrılıyordu ondan demiştim SutluYulaf dedi: Okuma yazma hizi iyidir PC toplama rehberi de ve hazır sistemlerde tavsiye edilir bir M.2'nin ömrü zaten 3-4 sene ondan sonra değiştirmek zorunda kalıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Oyun icin almayı düşünüyorum sata daha mantıklımı olur?
SutluYulaf dedi: Kingston NV2 SNV2S/1024G 1TB 3500/2100MB/s PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com M.2 direkt anakarta takılır SSD SATA da kablo ile porta takılarak kullanılır. Genişletmek için tıkla... M.2 iki türe ayrılıyordu ondan demiştim SutluYulaf dedi: Okuma yazma hizi iyidir PC toplama rehberi de ve hazır sistemlerde tavsiye edilir bir M.2'nin ömrü zaten 3-4 sene ondan sonra değiştirmek zorunda kalıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Oyun icin almayı düşünüyorum sata daha mantıklımı olur?
SutluYulaf Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 135 8 Ekim 2024 #12 XPlasma dedi: M.2 iki türe ayrılıyordu ondan demiştim. Oyun icin almayı düşünüyorum SATA daha mantıklı mı olur? Genişletmek için tıkla... M.2'nin yazma okuma hızı SATA'ya göre daha fazla anakarta direkt bağlantılı olduğu için.
XPlasma dedi: M.2 iki türe ayrılıyordu ondan demiştim. Oyun icin almayı düşünüyorum SATA daha mantıklı mı olur? Genişletmek için tıkla... M.2'nin yazma okuma hızı SATA'ya göre daha fazla anakarta direkt bağlantılı olduğu için.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.600 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #13 SutluYulaf dedi: M.2'nin yazma okuma hızı SATA'ya göre daha fazla anakarta direkt bağlantılı olduğu için. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın açılma hızını ssdmi sağlıyor peki?
SutluYulaf dedi: M.2'nin yazma okuma hızı SATA'ya göre daha fazla anakarta direkt bağlantılı olduğu için. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın açılma hızını ssdmi sağlıyor peki?
SutluYulaf Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 135 8 Ekim 2024 #14 XPlasma dedi: Bilgisayarın açılma hızını ssdmi sağlıyor peki? Genişletmek için tıkla... Evet.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.600 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #15 SutluYulaf dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Peki bununla ne kadar sürede açılır?
SutluYulaf Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 135 8 Ekim 2024 #16 XPlasma dedi: Peki bununla ne kadar sürede açılır? Genişletmek için tıkla... Mesela HDD ise 3 saniye ise bununla 1sn.
XPlasma dedi: Peki bununla ne kadar sürede açılır? Genişletmek için tıkla... Mesela HDD ise 3 saniye ise bununla 1sn.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.600 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #17 SutluYulaf dedi: Mesela HDD ise 3 saniye ise bununla 1sn. Genişletmek için tıkla... Önceki HDD 10 dakikada açıyordu normal mi
SutluYulaf dedi: Mesela HDD ise 3 saniye ise bununla 1sn. Genişletmek için tıkla... Önceki HDD 10 dakikada açıyordu normal mi
SutluYulaf Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 135 8 Ekim 2024 #18 XPlasma dedi: Önceki HDD 10 dakikada açıyordu normal mi Genişletmek için tıkla... Normal HDD SSD'ye göre çok yavaş SSD ise 3-5 saniyede açılır.
XPlasma dedi: Önceki HDD 10 dakikada açıyordu normal mi Genişletmek için tıkla... Normal HDD SSD'ye göre çok yavaş SSD ise 3-5 saniyede açılır.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.600 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #19 SutluYulaf dedi: Normal HDD SSD'ye göre çok yavaş SSD ise 3-5 saniyede açılır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
SutluYulaf dedi: Normal HDD SSD'ye göre çok yavaş SSD ise 3-5 saniyede açılır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
SutluYulaf Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 135 8 Ekim 2024 #20 XPlasma dedi: Tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.