RAM önerisi

Paksilasyon

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Geçtiğimiz ayda topladığım bilgisayara RAM olarak aşağıdaki ürünü satın aldım:

Şu an 2x8 şeklinde RAM arttırımı yapmak istiyorum. Bilgisayarımda minimum RGB olduğu için belki ışıklı bir RAM çifti alabilirim diye düşündüm. Ama bu da fiyatı gereksiz arttırmakta. Corsair RAM çiftimin yanına başka marka alsam uyumsuzluk sorunu olur mu? Ne yapmamı önerirsiniz?

(Bütçe Max. 800 ama bir yandan da zihnim daha ucuza kapatabilmek varken ışığı ne yapacaksın diyor)

Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, en sağlıklı olanı yine aynısını almanız. Ya da satıp 2x16 GB almanız.

Merhabalar,

Şu an 2x8 şeklinde RAM arttırımı yapmak istiyorum. Bilgisayarımda minimum RGB olduğu için belki ışıklı bir RAM çifti alabilirim diye düşündüm. Ama bu da fiyatı gereksiz arttırmakta. Corsair RAM çiftimin yanına başka marka alsam uyumsuzluk sorunu olur mu? Ne yapmamı önerirsiniz?

(Bütçe Max. 800 ama bir yandan da zihnim daha ucuza kapatabilmek varken ışığı ne yapacaksın diyor)

Aynısını al kurtul. RGB ye gerek yok.

Merhabalar,

2*8 o ürün zaten MHz değeri olarak soruyorsanız anakartınız kaç MHz destekliyor aynısını alabilirsiniz aynısından.

2*8 o ürün zaten MHz değeri olarak soruyorsanız anakartınız kaç MHz destekliyor aynısını alabilirsiniz aynısından.

Özellikleri aynı olduğu sürece marka fark etmiyor yani öyle mi?
Sisteminizi ayrıntılı olarak bilmiyorum ama sistem AMD olsa bile şuan 16 GB RAM gayet yeterli.

Sistem imza kısmında yer alıyor hocam. Yukarıda da belirttiğim gibi RAM arttırımına ihtiyaç duyuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı