Arkadaşlar merhaba. Düşük bütçe ile aldığım bilgisayarım en ufak oyunları oynarken dahi takılıyor. Dolayısıyla RAM eklemek istiyorum. Eklerde belirttiğim değerlere göre bana bir öneride bulunur musunuz? En fazla kaç GB RAM takabilirim? Bilgisayarımın tüm vidaları sökük yatıyor garibim .
Bu durum oyundan oyuna değişir örneğin CS:GO en fazla 2 GB RAM yiyor. Drop yediğiniz oyunların önerilen sistem gereksinimlerini araştırın, oyun sırasında CPU ve GPU sıcaklığını test edin.
Arkadaş ekran kartını ve işlemcisini yazmamış, oynadığı oyun kaldırmıyor ise o RAM'i 32 GB yapsın yine donacaktır.
Arkadaşlar merhaba. Düşük bütçe ile aldığım bilgisayarım en ufak oyunları oynarken dahi takılıyor. Dolayısıyla RAM eklemek istiyorum. Eklerde belirttiğim değerlere göre bana bir öneride bulunur musunuz? En fazla kaç GB RAM takabilirim? Bilgisayarımın tüm vidaları sökük yatıyor garibim .
Bu durum oyundan oyuna değişir örneğin CS:GO en fazla 2 GB RAM yiyor. Drop yediğiniz oyunların önerilen sistem gereksinimlerini araştırın, oyun sırasında CPU ve GPU sıcaklığını test edin.
Arkadaş ekran kartını ve işlemcisini yazmamış, oynadığı oyun kaldırmıyor ise o RAM'i 32 GB yapsın yine donacaktır.
2 GB kullanan CS:GO görmeim hocam ama olsun . Haklısın ama işlemcisi ve ekran kartı ne kadar iyi olursa olsun artık 16 GB RAM dönemi yavaştan geliyor. Keşke konuyu açan arkadaş tam bilgi verseydi.
Tüm bilgisayar bileşenlerini listeleseniz daha iyi olur, oynayacagınız oyuna göre belki dual channel yapmak biraz fayda saglayabilir. Ekran kartınız ve işlemciniz biraz iyiyse, bunlarla birlikte anakartınızda 4 tane RAM slotu varsa bir şeyler yapılabilir.
Tüm bilgisayar bileşenlerini listeleseniz daha iyi olur, oynayacagınız oyuna göre belki Dual Channel yapmak biraz fayda saglayabilir. Ekran kartınız ve işlemciniz biraz iyiyse, bunlarla birlikte anakartınızda 4 tane RAM slotu varsa bir şeyler yapılabilir.