RAM önerisi

mr0keanos

Centipat
Daha fazla  

Merhaba arkadaşlar, iki RAM'den birini almayı düşünüyorum. 3200 MHz modelleri ile 3600 arasında çok fark yoksa 3200 de tercih edebilirim. Sizin tavsiyeniz nedir ikisi arasında fark var mı tek fark RGB mi bu fiyat aralığında öneriniz varsa onları da değerlendirebilirim.

Aşağıdaki RAM'i alacaktım 1080 TL'ye geliyordu. Ancak çok fazla çipleri kötü yorumu okuduğum için vazgeçtim. Yukarıdaki RAM'ler nasıldır çipleri kötü müdür yine?

Yukarıdaki 2 ramin tek farkı ram boyutları zaten? Paranız varsa 32 GB olanı alın uzunca bir süre değiştirmezsiniz.

Merhaba arkadaşlar, iki RAM'den birini almayı düşünüyorum. 3200 MHz modelleri ile 3600 arasında çok fark yoksa 3200 de tercih edebilirim. Sizin tavsiyeniz nedir ikisi arasında fark var mı tek fark RGB mi bu fiyat aralığında öneriniz varsa onları da değerlendirebilirim.

Aşağıdaki RAM'i alacaktım 1080 TL'ye geliyordu. Ancak çok fazla çipleri kötü yorumu okuduğum için vazgeçtim. Yukarıdaki RAM'ler nasıldır çipleri kötü müdür yine?

Hocam üstteki ikisinden birini bütçenize göre alın geçin hiç gerek yok kalananına.

Şunu da sorayım 2 bilgisayar topluyorum şu an XPG 32GB (2x16GB) Spectrix D41 RGB DDR4 3600Mhz CL16 1.35V Dual Kit PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Şu RAM'den alsam. İki kasaya 16/16 paylaştırsam performansı nasıl olur? İleride tek PC de toplayıp diğer PC'ye bir tane daha 16x16 alabilirim bu şekilde.

Tek kanal RAM olunca FPS azıcık daha düşük olabiliyor oyunlarda ama aman aman bir fark denemez. Yapabilirsiniz tabii ki dediğiniz şeyi bir sıkıntı olmaz.

İleride 16x16 tamamlayacağım için 4/5 aylık sürede sorun olmaz az FPS kaybı. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı