Kingston Technology Fury Impact 16GB 5600MT/s DDR5 CL40 Dizüstü Bilgisayar Bellek Tek Modülü | Düşük Güç Tüketimi | Intel XMP 3.0 | Tak ve Çalıştır | KF556S40IB-16 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Hem 4800 MHz hem de 5600 MHz seçmemin nedeni bilgisayarımla gelen RAM 4800 MHz ama laptopumun maksimum desteklediği MHz değerini bilmiyorum. O yüzden ne olur ne olmaz ikisindende seçtim. Teklilerden atma nedenim ise onlardan ikişer tane alırım diye yine aynı hesap yani ve son olarak 2 tane almamın nedeni ise laptopun içinde gelen RAM'i de değiştireceğim uyumsuzluk olmasın diye bir de daha kaliteli bir RAM olsun içinde diyerek 2 tane alıyorum.
Biliyorum laptopu satın almadan böyle şeyler yapılmaz ama ben iki RAM'i de değiştireceğim ama çalıştırdıktan sonra RAM'i çıkarmak sıkıntı olur diye düşündüğüm için konuyu açtım.
Hocam RAM'leri tekliden iki tane mi alayım yoksa direkt 2x16 olanı mı alayım sizce
Tabii eğer içindeki RAM'i değiştirmek laptopta problem yaratmayacaksa.
Hocam RAM'leri tekliden iki tane mi alayım yoksa direkt 2x16 olanı mı alayım sizce
Tabii eğer içindeki RAM'i değiştirmek laptopta problem yaratmayacaksa.
1 adet alırsan uyumsuz olma ihtimali yüksek, içinden çıkan RAM CL 40 oluyor. Direkt CL 40 4800 MHz bir RAM de alabilirsin, eğer Fury alacaksan 2 adet tekli al.