SirY Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #1 Öncelikle selamlar ben uzun süredir bilgisayara parça almıyordum. Biliyorsunuz dolar var şimdi ise bilgisayara RAM alacağım ama uzun süredir parça almadığım için. Özelliklerini unuttum ben bu RAM'in DDR kaç falan olduğuna nasıl bakabilirim?
Öncelikle selamlar ben uzun süredir bilgisayara parça almıyordum. Biliyorsunuz dolar var şimdi ise bilgisayara RAM alacağım ama uzun süredir parça almadığım için. Özelliklerini unuttum ben bu RAM'in DDR kaç falan olduğuna nasıl bakabilirim?
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 25 Nisan 2021 #2 CPU-Z programından, Memory ve SPD bölümlerinden.
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 25 Nisan 2021 #3 CPU-Z yükleyip bakabilirsin.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #4 Görev yöneticisinden performans sekmesine girin orada bulabilirsiniz.
SirY Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #5 Yeni RAM almak için gereken tüm özellikleri gösterir mi? qelos dedi: CPU-Z yükleyip bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... mantion dedi: Görev yöneticisinden performans sekmesine girin orada bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisi değil değil mi? mantion dedi: Görev yöneticisinden performans sekmesine girin orada bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... RAM miktarına bakmayacağım özelliklerine bakacağım. Son düzenleme: 26 Nisan 2021
Yeni RAM almak için gereken tüm özellikleri gösterir mi? qelos dedi: CPU-Z yükleyip bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... mantion dedi: Görev yöneticisinden performans sekmesine girin orada bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisi değil değil mi? mantion dedi: Görev yöneticisinden performans sekmesine girin orada bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... RAM miktarına bakmayacağım özelliklerine bakacağım.