RAM onerisi

Marechal

Decapat
Merhaba arkadaşlar elimde MSI B650M Project Zero anakart var RAM yükseltmesi yapmak istiyorum. 6000MHz üstü RAM bakıyorum fakat Corsair marka alma ne alırsan al diye bir şey okudum forumlarda geçerliliği nedir ne tavsiye edersiniz 32 GB olacak şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar elimde MSI B650M Project Zero anakart var RAM yükseltmesi yapmak istiyorum. 6000MHz üstü RAM bakıyorum fakat Corsair marka alma ne alırsan al diye bir şey okudum forumlarda geçerliliği nedir ne tavsiye edersiniz 32 GB olacak şekilde.

kusura bakmayın hocam bulursam bilgilendirir

im

Anakartın bizzat test edildiği RAM'ler arasında istediğiniz frekanslarda çalışan ve Türkiye'de olan bir model bulamadım. Test edilmediği halde uyumlu olabilecek şu model var:
Lexar ARES DDR5 32 GB Kit (16 GB x2) 6400 MHz
Lexar marka hiç kullanmadım ama iyi midir? Corsair sanırım sizler de tavsiye etmiyorsunuz anlıyorum ki

Corsair tavsiye etmiyorum diyemem. Ben bizzat Corsair kullanıcısıyım ve çok memnunum ama benim makine artık biraz eski nesil. DDR4 var üstünde. DDR5'lerdeki performansını bilmediğim için yorum yapmam doğru olmaz.

Bu RAM konusu yabana atılacak bir konu değil, alacağınız RAM'in anakart ile uyumlu olduğuna emin olun. Yoksa uyumsuzluk sorunları yaşarsınız ve cihazınızı kullanamazsınız (ya da düşük performansta kullanmak zorunda kalabilirsiniz.).
Lexar marka hiç kullanmadım ama iyi midir? Corsair sanırım sizler de tavsiye etmiyorsunuz anlıyorum ki

Technopat Haberler

Geri
Yukarı