T TheMasterDog Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 422 Çözümler 2 23 Temmuz 2022 #1 XPG D30 3000 MHz'lik RAM'lerimi DRAM Frequency kısmından hiç voltaj vermeden OC yaptım. Sorunsuz bir şekilde açıldı. Stabil çalıştığını anlayabilmem için yapmam gereken herhangi bir şey var mıdır? Uzun vadede bir sıkıntı çıkarır mı?
XPG D30 3000 MHz'lik RAM'lerimi DRAM Frequency kısmından hiç voltaj vermeden OC yaptım. Sorunsuz bir şekilde açıldı. Stabil çalıştığını anlayabilmem için yapmam gereken herhangi bir şey var mıdır? Uzun vadede bir sıkıntı çıkarır mı?
Addvar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 1.266 Makaleler 4 Çözümler 9 23 Temmuz 2022 #2 Pratik olarak Prime95 ile Blend test. Detaylı olarak da Memtest.
T TheMasterDog Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 422 Çözümler 2 23 Temmuz 2022 #3 Addvar dedi: Pratik olarak Prime95 ile blend test. Detaylı olarak da Memtest. Genişletmek için tıkla... Torture test kısmından blend testi seçip Ok'a bastım. Şimdi ne yapmam gerekiyor. TheMasterDog dedi: Torture test kısmından blend testi seçip Ok'a bastım. Şimdi ne yapmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 20 dk çalıştırdım herhangi bir kapanma falan olmadı. Bende kapattım testi. Müsait olunca Memtest yapacağım. Son düzenleme: 23 Temmuz 2022
Addvar dedi: Pratik olarak Prime95 ile blend test. Detaylı olarak da Memtest. Genişletmek için tıkla... Torture test kısmından blend testi seçip Ok'a bastım. Şimdi ne yapmam gerekiyor. TheMasterDog dedi: Torture test kısmından blend testi seçip Ok'a bastım. Şimdi ne yapmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 20 dk çalıştırdım herhangi bir kapanma falan olmadı. Bende kapattım testi. Müsait olunca Memtest yapacağım.
Addvar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 1.266 Makaleler 4 Çözümler 9 23 Temmuz 2022 #4 TheMasterDog dedi: Torture test kısmından blend testi seçip Ok'a bastım. Şimdi ne yapmam gerekiyor. Yaklaşık 20 dk çalıştırdım herhangi bir kapanma falan olmadı. Bende kapattım testi. Müsait olunca Memtest yapacağım. Genişletmek için tıkla... Stop working uyarısı almadıysan ya da bilgisayar kendini kapatmadıysa bir sıkıntı yok demektir.
TheMasterDog dedi: Torture test kısmından blend testi seçip Ok'a bastım. Şimdi ne yapmam gerekiyor. Yaklaşık 20 dk çalıştırdım herhangi bir kapanma falan olmadı. Bende kapattım testi. Müsait olunca Memtest yapacağım. Genişletmek için tıkla... Stop working uyarısı almadıysan ya da bilgisayar kendini kapatmadıysa bir sıkıntı yok demektir.