B bartuhane Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 649 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #1 Ben de 2 tane G.Skill 8 GB RAM var. İkisi de 2400MHz'de çalışıyor. Bunları en fazla kaç MHz'e yükselir? (Anakartım B450M-K Prime) Bu bilgi işe yarar mı bilmiyorum.
Ben de 2 tane G.Skill 8 GB RAM var. İkisi de 2400MHz'de çalışıyor. Bunları en fazla kaç MHz'e yükselir? (Anakartım B450M-K Prime) Bu bilgi işe yarar mı bilmiyorum.
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 23 Ekim 2020 #2 Sistem özelliklerimiz aynı Bios menüsünden X.M.P 1 Profilini seç. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sistem özelliklerimiz aynı Bios menüsünden X.M.P 1 Profilini seç. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B bartuhane Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 649 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #3 Lowell1 dedi: Sistem özelliklerimiz aynı . BIOS menüsünden X. M.P 1 profilini seç. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam hayır öyle değil. 2400MHz'i 4400MHz'e kadar çıkartabiliyorum. Kaça kadar çıkartabilirim?
Lowell1 dedi: Sistem özelliklerimiz aynı . BIOS menüsünden X. M.P 1 profilini seç. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam hayır öyle değil. 2400MHz'i 4400MHz'e kadar çıkartabiliyorum. Kaça kadar çıkartabilirim?