Rehber RAM Overclock

Maşallah Şuan 16-19-19-19-36 1.4V stabil ulaşabildim. O zaman şimdi Cl düşerek ilerlemeye çalışayım, böylesi daha etkili yani.
Evet, site geç yükleniyor (Cevap veremiyorum, sunucuda bakım mı var acaba?)
Ben de mobilden giriyorum önemli değil.

Maşallah Şuan 16-19-19-19-36 1.4V stabil ulaşabildim. O zaman şimdi Cl düşerek ilerlemeye çalışayım, böylesi daha etkili yani.

Ben de mobilden giriyorum önemli değil.
Daha o değerler ne ki, 16-19-10-11-21 i rahat görürsünüz.
Cas(CL) değerini 15 yapın, pc açılır ama 16 da çalıştığını Aida64'ten görebilirsiniz (İnşallah 15 olur).

Yani öyledir muhtemelen. Ama ben de clnin daha önemli olduğunu biliyorum o yüzden şuan ikincil rakamlardan ziyade Cl denesek daha iyi olmaz mı?
Baktım Cl olmuyor 16 üzerinden düşeriz yine.

Yani öyledir muhtemelen. Ama ben de clnin daha önemli olduğunu biliyorum o yüzden şuan ikincil rakamlardan ziyade Cl denesek daha iyi olmaz mı?
Tabi, öncelik CL değerinde ama diğerlerini düşürebileceğiniz max değere düşürdükten sonra CL değerini düşürmenizi öneririm (Voltajı tekrar 1.45V değerine çekin).

Cas(CL) değerini 15 yapın, pc açılır ama 16 da çalıştığını Aida64'ten görebilirsiniz (İnşallah 15 olur).
Bakalım şuan 15-22-22-22-42 1.45v deniyorum. Sorun yok açıp aıda bakayım.
Evet aida64te 16 olarak gözüküyor. Nasıl 15 yapacağız bunu @Vorplody

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…