RAM oyun performansını çok etkiler mi?

Oyun için iyi bir işlemci değil. Keşke almadan önce enine boyuna araştırsaydınız hocam.
Birden gidip aldım ya bütçem de sınırlıydı işlemcisi iyi olanların ekran kartı watt ı düşüktü herkes asus al dedi bende yeni çıkan modelini aldım

Birden gidip aldım ya bütçem de sınırlıydı işlemcisi iyi olanların ekran kartı watt ı düşüktü herkes asus al dedi bende yeni çıkan modelini aldım
Sağlık olsun hocam. Bana kalırsa iade yapabiliyorsanız iade yapıp daha iyi cihazlara bakabilirsiniz veya 1 tane daha 8GB RAM alıp takarsınız işlemci ile de idare edersiniz artık.

Sizce işlemci nasıl oyunlar için yeterli mi yeni çıkmış çok bir bilgim yok.
İşlemciniz i5-13400H bandında bir işlemci. Felaket ağır işler yapmayacaksanız sizi götürür. Ekran kartı konusundaki düşünceniz çok doğru. Watt adı altında insanları dalga geçilecek duruma düşürüyorlar resmen. Hayırlı olsun hocam.

Hocam raminizi %100 artırırsanız fpsinizde yaklaşık %60 bir yükselme olur, fakat bu sisteme ucu ucuna yeten RAM için geçerlidir. RAM'iniz daha düşük ise yüzdelik artabilir, yüksekse hiç değişmeyedebilir.

Hocam artık 16 GB RAM sınır, etkiler. Düşük RAM FPS düşmesi yemenize sebep olabilir, veya alt alta çok uygulama kullanamazsınız. 200FPS arttırır mı bilmem ama bilgisayar nefes alır 8 GB eklendiğinde.

8 GB DDR4 RAM'im mevcut Valorant'ta sürekli drop yiyordum, dayanamayıp sildim, drop sebeplerini RAM'e bağlayabilir miyiz?

8 GB DDR4 RAM'im mevcut Valorant'ta sürekli drop yiyordum, dayanamayıp sildim, drop sebeplerini RAM'e bağlayabilir miyiz?
Hocam oyun sadece ram üzerinden oynanmıyor, helede valorantta işlemcide önemli. Ama evet 8gb ramden dolayı sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…