RAM Plus açık mı kapalı mı olmalı?

Ben açtığımda telefonun açılma süresi ve arayüz hızı fark edilir derecede düşüyor. 6 GB RAM bana yetiyor ve gerek duymuyorum.

biraz yanlış bilgi hocam, bi tanıdığımda bilgisayarımı ram siz çalıştırdım diyor, diskten ram kullanarak kullanılabiliniyor dedi, tabi ram kadar hızlı olmadığını da söylemedi lâkin faydası var mı: var, üst segment cihazlarda pek anlaşılmaz sadece kendi bilgisayarımda da ddr5 32gb ram var, 96gb yapacağım oyunlarda pek farkı olmaz öyle ama render için lazım oluyor

Tuhaf bir durum ya ram yuksekse acik olmamali bence

Tuhaf bir durum ya ram yuksekse acik olmamali bence
eğer telefonu zorlu oyunlarla kullanıyorsanız açık olmasında gözle görülür fayda olur, ama normal kullanımda pek farkı olmaz dediğiniz gibi kapalı olabilir (düşük ramli cihazlarda katkısı farkedilebilir ama)

Ben RAM+'ı hem açık hem kapalı şekilde de kullandım ve bir fark göremedim. Depolama alanına ihtiyacınız varsa kapatabilirsiniz.

Kapatinca boş alan hiç degismedi. Acikken 118 GB boş alan vardi. Kapattim yine 118 GB boş alan var. Sanki baska bir yerden aliyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…