Talha KARTAL Kilopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 12 29 Ocak 2023 #1 RAM 8 GB SSD veya HDD modeli 120 GB Ekran kartı GT 420 Anakart Gigabyte Technology GA-78LMT-S2PT İşlemci AMD Athlon II X2 250 Başlıkta belirttiğim gibi RAM sanallaştırma Android Emulatör yüklemek istiyorum. Oyunu indirip açtığımda sanal belleği açın diyor. Güvenli mi bilmiyorum.
Başlıkta belirttiğim gibi RAM sanallaştırma Android Emulatör yüklemek istiyorum. Oyunu indirip açtığımda sanal belleği açın diyor. Güvenli mi bilmiyorum.
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 29 Ocak 2023 #2 Talha KARTAL dedi: Başlıkta belirttiğim gibi RAM sanallaştırma Android emulatör yüklemek istiyorum. Oyunu indirip açtığımda sanal belleği açın diyor. Güvenli mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Swap RAM güvenli sorun olmaz ama HDD mi var?
Talha KARTAL dedi: Başlıkta belirttiğim gibi RAM sanallaştırma Android emulatör yüklemek istiyorum. Oyunu indirip açtığımda sanal belleği açın diyor. Güvenli mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Swap RAM güvenli sorun olmaz ama HDD mi var?
Talha KARTAL Kilopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 12 29 Ocak 2023 #3 495256 dedi: Swap RAM güvenli sorun olmaz ama HDD mi var? Genişletmek için tıkla... yok hocam ssd var
495256 dedi: Swap RAM güvenli sorun olmaz ama HDD mi var? Genişletmek için tıkla... yok hocam ssd var
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 29 Ocak 2023 #4 BIOS üzerinden sanallaştırma aç tabii işlemci destekliyorsa.
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 29 Ocak 2023 #5 Talha KARTAL dedi: Yok hocam SSD var. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman pek problem olmaz. Hououin Kyouma dedi: BIOS üzerinden sanallaştırma aç tabii işlemci destekliyorsa. Genişletmek için tıkla... İşlemci değil RAM sanallaştırma diyor sanırım. İşlemci destekliyor kenarda aynı işlemciye sahip sistem duruyor.
Talha KARTAL dedi: Yok hocam SSD var. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman pek problem olmaz. Hououin Kyouma dedi: BIOS üzerinden sanallaştırma aç tabii işlemci destekliyorsa. Genişletmek için tıkla... İşlemci değil RAM sanallaştırma diyor sanırım. İşlemci destekliyor kenarda aynı işlemciye sahip sistem duruyor.
Talha KARTAL Kilopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 12 29 Ocak 2023 #6 Hououin Kyouma dedi: BIOS üzerinden sanallaştırma aç tabii işlemci destekliyorsa. Genişletmek için tıkla... işlemcimi yazmıştım bakabilrsin 495256 dedi: Tamam o zaman pek problem olmaz. İşlemci değil RAM sanallaştırma diyor sanırım. İşlemci destekliyor kenarda aynı işlemciye sahip sistem duruyor. Genişletmek için tıkla... işlemcim amd orta segment sistemim var pek bilemiyorum sadece yaptığımda sorun olur mu
Hououin Kyouma dedi: BIOS üzerinden sanallaştırma aç tabii işlemci destekliyorsa. Genişletmek için tıkla... işlemcimi yazmıştım bakabilrsin 495256 dedi: Tamam o zaman pek problem olmaz. İşlemci değil RAM sanallaştırma diyor sanırım. İşlemci destekliyor kenarda aynı işlemciye sahip sistem duruyor. Genişletmek için tıkla... işlemcim amd orta segment sistemim var pek bilemiyorum sadece yaptığımda sorun olur mu
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 29 Ocak 2023 #7 Talha KARTAL dedi: İşlemcimi yazmıştım bakabilrsin. Genişletmek için tıkla... Destekliyor işlemci.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 29 Ocak 2023 #8 495256 dedi: Tamam o zaman pek problem olmaz. İşlemci değil RAM sanallaştırma diyor sanırım. İşlemci destekliyor kenarda aynı işlemciye sahip sistem duruyor. Genişletmek için tıkla... Genelde emülatorlar sanallaştırma isterler. RAM'den istemesi anlamsız geldi.
495256 dedi: Tamam o zaman pek problem olmaz. İşlemci değil RAM sanallaştırma diyor sanırım. İşlemci destekliyor kenarda aynı işlemciye sahip sistem duruyor. Genişletmek için tıkla... Genelde emülatorlar sanallaştırma isterler. RAM'den istemesi anlamsız geldi.
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 29 Ocak 2023 #9 Talha KARTAL dedi: İşlemcimi yazmıştım bakabilrsin. İşlemcim AMD orta segment sistemim var pek bilemiyorum sadece yaptığımda sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz OC bile yapabilirsin o işlemciye %10 falan fark ediyor.
Talha KARTAL dedi: İşlemcimi yazmıştım bakabilrsin. İşlemcim AMD orta segment sistemim var pek bilemiyorum sadece yaptığımda sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz OC bile yapabilirsin o işlemciye %10 falan fark ediyor.
Talha KARTAL Kilopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 12 29 Ocak 2023 #10 495256 dedi: Sorun olmaz OC bile yapabilirsin o işlemciye %10 falan fark ediyor. Genişletmek için tıkla... hiç bilmiyordum valla çok teşekkür ederim
495256 dedi: Sorun olmaz OC bile yapabilirsin o işlemciye %10 falan fark ediyor. Genişletmek için tıkla... hiç bilmiyordum valla çok teşekkür ederim