4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 29 Ocak 2023 #11 Hououin Kyouma dedi: Genelde emülatorlar sanallaştırma isterler. RAM'den istemesi anlamsız geldi. Genişletmek için tıkla... Evet öyle ama konu sahibi RAM sanallaştırma yazmış. Talha KARTAL dedi: Hiç bilmiyordum vallahi çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim yarın yapabilirsem sistemi kurup OC değerlerime bakayım BIOS'tan.
Hououin Kyouma dedi: Genelde emülatorlar sanallaştırma isterler. RAM'den istemesi anlamsız geldi. Genişletmek için tıkla... Evet öyle ama konu sahibi RAM sanallaştırma yazmış. Talha KARTAL dedi: Hiç bilmiyordum vallahi çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim yarın yapabilirsem sistemi kurup OC değerlerime bakayım BIOS'tan.
Talha KARTAL Kilopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 12 29 Ocak 2023 #12 495256 dedi: Evet öyle ama konu sahibi RAM sanallaştırma yazmış. Genişletmek için tıkla... evet bende onun için konu açtım emulatör yükeldim oyun yükledim bs diye oyun açtığımda ram sanallaştırması istedi 495256 dedi: Evet öyle ama konu sahibi RAM sanallaştırma yazmış. Rica ederim yarın yapabilirsem sistemi kurup OC değerlerime bakayım BIOS'tan. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran Alıntısı2.PNG 49,7 KB · Görüntüleme: 26 Son düzenleme: 29 Ocak 2023
495256 dedi: Evet öyle ama konu sahibi RAM sanallaştırma yazmış. Genişletmek için tıkla... evet bende onun için konu açtım emulatör yükeldim oyun yükledim bs diye oyun açtığımda ram sanallaştırması istedi 495256 dedi: Evet öyle ama konu sahibi RAM sanallaştırma yazmış. Rica ederim yarın yapabilirsem sistemi kurup OC değerlerime bakayım BIOS'tan. Genişletmek için tıkla...