RAM Seçimi

Emre Aydemirr

Hectopat
Anakart
ASUS TUF B450M Plus
İşlemci
Ryzen 5 2600

Anakart ASUS TUF B450M Plus 4400Mhz'e kadar desteği var. İşlemcim Ryzen 5 2600. Ekran kartım MSI RTX 2060 Ventus. Bunlardan hangisini önerirsiniz ya da Teknosa'dan başka bir öneriniz var mı?

BIOSda AI Tweakerdan DOCP seçeneğini seçerek kullanmayı düşünüyorum yani fabrika frekansında değil tam frekansta kullanıcağım. Görünüş önemli değil odağım performans ve serinlik.

Eski RAM'imi kullanmayı düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Anakart ASUS TUF B450M Plus 4400MHz'e kadar desteği var. İşlemcim Ryzen 5 2600. ekran kartım MSI RTX 2060 Ventus. Bunlardan hangisini önerirsiniz ya da Teknosa'dan başka bir öneriniz var mı?

BIOS'da AI tweakerdan D.OC.P seçeneğini seçerek kullanmayı düşünüyorum yani fabrika frekansında değil tam frekansta kullanacağım. Görünüş önemli değil odağım performans ve serinlik.

Eğer başka siteden alışveriş yapmayı düşünürseniz bu RAM'leri önerebilirim Amazon.com.tr

Anakart ASUS TUF B450M Plus 4400MHz'e kadar desteği var. İşlemcim Ryzen 5 2600. Ekran kartım MSI RTX 2060 Ventus. Bunlardan hangisini önerirsiniz ya da Teknosa'dan başka bir öneriniz var mı?

BIOS'da AI Tweakerdan D.OC.P seçeneğini seçerek kullanmayı düşünüyorum yani fabrika frekansında değil tam frekansta kullanacağım. Görünüş önemli değil odağım performans ve serinlik.

Üstteki diğerlerinden daha güçlü ama inanın bana 3200 ile 3600 arasında o kadar da fark oyk zaten biri CL16 biri 18 oluyor arlarından en güçlüsü üstteki ama indirime falan girerse diğerleri tercih edilebilir.

3600MHz fazlası yalan oldu işlemcim maksimum 3200e uygunmuş.

Aman hocam paranız çöpe giderdi fark etmeniz iyi olmuş.

İşlemci değiştirsen dahi 3600MHz üstü bir RAM almanın hiçbir anlamı yok.

Attığın bu RAM'i alabilirsin.

Bu fiyat bandında alabileceğim sistemime uygun en iyi RAM midir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı