Alone_Man Kilopat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 422 Çözümler 1 13 Mayıs 2019 #1 Hep merak etmişimdir. RAM'lerin sıcaklık değerini ölçen bir program var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2019
redd34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 2.415 Makaleler 8 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2019 #2 AIDA 64 üzerinden edilebiliyor. DIMM TS module destekleyen RAM'lerde oluyor anladığım kadarıyla. RAM temperature monitoring Benimki desteklemiyormuş.
AIDA 64 üzerinden edilebiliyor. DIMM TS module destekleyen RAM'lerde oluyor anladığım kadarıyla. RAM temperature monitoring Benimki desteklemiyormuş.
Alone_Man Kilopat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 422 Çözümler 1 13 Mayıs 2019 #3 redd34 dedi: AIDA 64 üzerinden edilebiliyor. DIMM TS module destekleyen RAM'lerde oluyor anladığım kadarıyla. RAM temperature monitoring Eki Görüntüle 393960 Benimki desteklemiyormuş. Genişletmek için tıkla... Maalesef deneme sürem bitti. Başka bir program önerebileceğiniz program var mı?
redd34 dedi: AIDA 64 üzerinden edilebiliyor. DIMM TS module destekleyen RAM'lerde oluyor anladığım kadarıyla. RAM temperature monitoring Eki Görüntüle 393960 Benimki desteklemiyormuş. Genişletmek için tıkla... Maalesef deneme sürem bitti. Başka bir program önerebileceğiniz program var mı?
redd34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 2.415 Makaleler 8 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2019 #4 Alone_Man dedi: Maalesef deneme sürem bitti. Başka bir program önerebileceğiniz program var mı? Genişletmek için tıkla... Başka bir program bulamadım. Ama AIDA64'ü silip tekrar yükleyebilirsin. Daha öncesinde yapmıştım tekrar başlamıştı deneme süresi.
Alone_Man dedi: Maalesef deneme sürem bitti. Başka bir program önerebileceğiniz program var mı? Genişletmek için tıkla... Başka bir program bulamadım. Ama AIDA64'ü silip tekrar yükleyebilirsin. Daha öncesinde yapmıştım tekrar başlamıştı deneme süresi.
Alone_Man Kilopat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 422 Çözümler 1 13 Mayıs 2019 #5 redd34 dedi: Başka bir program bulamadım. Ama AIDA64'ü silip tekrar yükleyebilirsin. Daha öncesinde yapmıştım tekrar başlamıştı deneme süresi. Genişletmek için tıkla... Denedim ne yazık ki yine deneme süreniz bitmiştir hatası alıyorum.
redd34 dedi: Başka bir program bulamadım. Ama AIDA64'ü silip tekrar yükleyebilirsin. Daha öncesinde yapmıştım tekrar başlamıştı deneme süresi. Genişletmek için tıkla... Denedim ne yazık ki yine deneme süreniz bitmiştir hatası alıyorum.