Çözüldü RAM soğutucu seçimi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mirkan Şenol

Kilopat
Yer
İstanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Boş gezenin boş kalfası ...
Kingston hyperx beast serisi 2400mhz 32gb ram kullanıyorum. Ram'ler her daim buz gibi ama yine de bir soğutucu almak istiyorum.
Görüntü açısından benim için önemli, ayrıca kendimi tatmin ediyorum. :D
Isınmayan ram'e soğutucu takacağım. :D
Beraber seçebilirsek siparişini hemen vereceğim.

Bir kaç model var, linklerini paylaşayım.

Hayirli aksamlar, görüntü acisinda istiyor iseniz, ben olsam 3. sirada bulunan ürünü alirdim. 2400 mhz ve 32 gb ram`leri fantazi amacli aldiniz sanirim.:) Ayrica simdi gördüm siz bir `` sli `` yapmissiniz. Ancak düsünmeden edemiyorum, kusura bakmayin ama cok pahali bir sistem almissiniz. Mesleginiz nedir aceba ? Sizin sisteminizi mesela satin alabilmem icin 6 ay hic para harcamadan yasamam gerekiyor.:) Allah daha iyilerini hepimize nasip etsin.

Mesleğim yok, bedensel engelliyim.
Engelli maaşına müracat ettim, 20 aydan daha uzun bir süre sonra bağlandı.
Toplu para aldım. Bu paranın bir kısmı ile ekran kartı ve ram aldım. Sistemin diğer bileşenlerini de annemin verdiği cep harçlıkları ile topladım.
Baba vefat edince harçlıkları anne veriyor hali ile. :D
87 doğumluyum bu arada. :D
Allah her yıl en iyi sistemi toplamamızı nasip etsin. :D

- - - Güncellendi - - -

Mirkan hocam para sıkıntınız yok biliyorum ama Türkiyedeki ürünlere bakın derim, aksi hâlde hem 10-15 günde elinizde olacak hemde ürünün fiyatının yarısını kargo olarak ödeyeceksiniz.

Bellek Soğutucusu Ürün Listesi - inventus

Haklısın, siyah olan ürün gayet yeterli ve hoş görünüyor.
Her mesajında Sabancı ailesindenmişim gibi hissediyorum kendimi. :D
60tl para değil ki.

Siyah da. :D

- - - Güncellendi - - -

Peki bu site güvelimidir?
Kesinlikle hocam, pazartesi günü klavye ile fare aldım ertesi gün elimdeydi, üstelik fareden bir yerine iki tane garanti belgesi çıktı siz düşünün artık. :D :D

https://www.technopat.net/forum/diger-donanimlar/34353-fare-ve-klavye-onerisi.html#post202615

Tabi istenildiği üzere ufak bir kullanıcı incelemesi yapamadım çünkü elimdeki telefonun kamerası gayet kötü ve usb kablosunu kaybettim, bluetooth ile bu resimleri çekene kadar öldüm zaten. :D

Mirkan bey, sizi üzecek birsey söylemis isem, affedin. Tüm ölmüslerimize Allah gani gani rahmet eylesin. Her yil sistem toplamak bana uymuyor bir tane sistemim var. Ama zaten ben Playstation ile oyun oynadigim icin bilgisayarin yüzüne baktigim yok. Tabiki zevk meselesi bu isler. Ancak almayi düsündügünüz ürünüde kasaniza yerlestirdikten sonra 1 adet resim görmek isterim. Cünkü tam bir disko havasi yaratacagina eminim. Simdiden hayirli olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı