RAM soğutucusunu çıkarıp temizleme nasıl yapılmalı?

Geçen sefer bir konu açmıştım, " RAM bazen çalışıyor bazen çalışmıyor " diye. RAM arada bir kilitleniyordu, bende yeni RAM almıştım. 1 hafta kadar bozulan RAM'i kullanmadım, daha sonra taktmak istedim ve 1 gün boyunca sorunsuz çalıştı sonraki gün yine aynı şekilde kilitlenmeler başladı. Sonradan aklıma geldi, evet garip biraz ancak ben RAM'in üzerine çok az kola dökmüştüm. RAM bozulmadan önce masamda duruyordu başka bir RAM deniyordum o sıra, masaya kola dökmüştüm ve RAM'in köşe tarafına çok az kola gelmişti hafiften içine gitmişti, hemen temizlemiştim. O olaydan 3 - 4 gün sonra RAM bozulmuştu. Kola döktüğüm tarafın fotoğrafını bırakıyorum, fotoğrafını attığım yer çok hafif kola kokuyor gibi ve yapışkan gibi. Bunu ıslak bezle veya ıslak mendille temizlersem düzelebilir mi? Temizlemek için soğutucuyu sökmem gerekiyor onu nasıl sökebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20210721_184129.jpg
    IMG_20210721_184129.jpg
    117 KB · Görüntüleme: 60
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı