madaxe Hectopat Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 11 Yer ADANA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 13 Ağustos 2014 #1 dün corsair 8 gb 1600 mhz ram aldım. anakartım asus p7p55d-e lx, 4 gb corsair 1600 mhz ram sorunsuz çalışıyor ama yeni ram'i takınca windows yüklenmiyor takılıyor. acaba Anakartla uyum problemi mi var, yoksa Ram mi arızalı ??
dün corsair 8 gb 1600 mhz ram aldım. anakartım asus p7p55d-e lx, 4 gb corsair 1600 mhz ram sorunsuz çalışıyor ama yeni ram'i takınca windows yüklenmiyor takılıyor. acaba Anakartla uyum problemi mi var, yoksa Ram mi arızalı ??
GhostShot Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 86 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2014 #2 RAM arızalı olabilir
madaxe Hectopat Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 11 Yer ADANA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 14 Ağustos 2014 #3 Ürünü aldığım mağazadan aynı modelle değiştirdim. Ama sonuç aynı, ana-kartla uyum sorunu olduğunu düşünüyorum. Sizce sorun nedir ? DDr 3 uyumlu başka ana-kartım olmadığı için deneyemiyorum.
Ürünü aldığım mağazadan aynı modelle değiştirdim. Ama sonuç aynı, ana-kartla uyum sorunu olduğunu düşünüyorum. Sizce sorun nedir ? DDr 3 uyumlu başka ana-kartım olmadığı için deneyemiyorum.