Merhaba RAM alacağım. Fiyat farklarını çözmeye çalışıyorum. Corsair planlıyorum. Anakart daha yüksek değerler desteklemesine rağmen fiyattan 3200MHz alacağım. Fiyat farklarını çözmeye çalışıyorum. Fiyat farklarını incelediğimde RAM'lerin aşağıdaki değerlerini gördüm. İki RAM arasında 80TL fark var. Bazen pahalı aslında daha kötü olabilir. Fiyat farkından ürün almıyorum pahalı daha iyidir mantığından.
Spd latency 16-18-18-35.
Spd latency 15-15-15-36.
Diğer voltaj CL vs değerleri aynı. RAM'lerde bir de LED yok. LED içinde o kadar paraya gerek yok zaten.
Bu değerlerden hangisi iyi onu alayım. Teşekkürler.
Markayı hiç duymadım üstat inceleyeceğim. RAM'ler sıkıntı çıkardı mavi ekrana düşüyorum acil çözmem lazım interneten geç gelecek elden alacak yerde bulmam lazım... Bir de bunun Dual olanı var mı tek tek alsam Dual çalışır mı?
3200 yada 3600 geçim dedim hazır değişecekken ama çok fazla fps eklemiyor sanırım. yani o kadar para vermeye deymez gibi. kingston yılların markası onu niye ise hiç düşünmemiştim. duali varmı bakim. bıktım mavi ekrandan ramlar bayağı sıkıntı çıkardı.
Bu senin attığının Dual'imi üstat.
Son sorum mağazada Dual yok. Bundan iki tane alsam Dual çalışır mı? Dual çalışması için illa ikili paketmi lazım. Bir yerlerde Dual paketlerin birbirleri ile test edildiğini ve ona göre beraber satıldığını eğer ayrı iki RAM alıp kullanılırsa Dual çalışmayabileceği söyleniyor doğru mu bilmiyorum.