alpeeer Decapat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar benim 2+2 toplam 4 GB RAM'im vardi, ben onu 6 yapmak istedim bugün kargom geldi fakat RAM'ı takınca PC hata veriyor. Bu 2 GB RAM'im. Bu da 4. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2020
Arkadaşlar benim 2+2 toplam 4 GB RAM'im vardi, ben onu 6 yapmak istedim bugün kargom geldi fakat RAM'ı takınca PC hata veriyor. Bu 2 GB RAM'im. Bu da 4.
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 25 Eylül 2020 #2 Hocam CL ve MHz değerleri farklıysa hata vermesi normal. Artı 0 Eksi
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.835 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 25 Eylül 2020 #3 2+2 demişsiniz ama attığınız 4 GB'lık olan RAM tek modül, hangisi doğru? Uyumsuz oldukları için olabilir ya da son gelen RAM bozuktur. Sadece yeni geleni takın sisteme ve öyle açın. Hata vermezse uyumsuzluktan ötürüdür. Artı 0 Eksi
2+2 demişsiniz ama attığınız 4 GB'lık olan RAM tek modül, hangisi doğru? Uyumsuz oldukları için olabilir ya da son gelen RAM bozuktur. Sadece yeni geleni takın sisteme ve öyle açın. Hata vermezse uyumsuzluktan ötürüdür.
B Biwkan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 734 Çözümler 10 25 Eylül 2020 #4 RAM'lerin CL ve MHz değerlerini paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS alpeeer Decapat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #5 Bora Dere dedi: 2+2 demişsiniz ama attığınız 4 GB'lık olan RAM tek modül, hangisi doğru? Uyumsuz oldukları için olabilir ya da son gelen RAM bozuktur. Sadece yeni geleni takın sisteme ve öyle açın. Hata vermezse uyumsuzluktan ötürüdür. Genişletmek için tıkla... hata veriyor benim aklımda bir şey var ama ben edit windows 10 kullanıyodum ondada güncelleştirme almıyodu ondan şüphelendim windows 10un gerçek sürümüne yükselttim güncelleştirmeleri yapıp test edicem Biwkan dedi: RAM'lerin CL ve MHz değerlerini paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... ikiside aynı cl9 1333mhz furkanbgbr dedi: Hocam CL ve MHz değerleri farklıysa hata vermesi normal. Genişletmek için tıkla... yok aynı Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: 2+2 demişsiniz ama attığınız 4 GB'lık olan RAM tek modül, hangisi doğru? Uyumsuz oldukları için olabilir ya da son gelen RAM bozuktur. Sadece yeni geleni takın sisteme ve öyle açın. Hata vermezse uyumsuzluktan ötürüdür. Genişletmek için tıkla... hata veriyor benim aklımda bir şey var ama ben edit windows 10 kullanıyodum ondada güncelleştirme almıyodu ondan şüphelendim windows 10un gerçek sürümüne yükselttim güncelleştirmeleri yapıp test edicem Biwkan dedi: RAM'lerin CL ve MHz değerlerini paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... ikiside aynı cl9 1333mhz furkanbgbr dedi: Hocam CL ve MHz değerleri farklıysa hata vermesi normal. Genişletmek için tıkla... yok aynı
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.835 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 25 Eylül 2020 #6 Tamamdır, sonuçtan haberdar edin. Artı 0 Eksi