RAM takınca Windows açılmıyor

Hüseyn Alieff

Hectopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1521648269
Arkadaşlar bende 4 GB RAM'li bilgisayar var. Yeni 4 GB RAM taktım açılırken RAM'i gösterdi yalnız Windows 7 yükleme yerinde kaldı.

Starting yazısı var yalnız resimdeki load yok. RAM'i çıkardım Windows açıldı lütfen yardım.
2 RAM aynı değerlerde.

Azeriyim bazı sözleri yanlış yazdıysam özür dilerim

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartının kaldırabileceği RAM miktarını geçmiş olabilirsin. Belki de işletim sistemin 32 bit bu yüzden olabilir.

Anakartının kaldırabileceği RAM miktarını geçmiş olabilirsin. Belki de işletim sistemin 32 bit bu yüzden olabilir.
Bilgisayar max 8 GB destekliyor. 32 bit değil 64 bit. bende yeni taktığım RAM aynı MHz CL değerindeydi. Yalnız model farklıydı bu yüzden olabilir. Aynı modelden sipariş verdim bakalım inşaAllah düzelir.

Yeni aldığım RAM'i tek bile yokladım. Açılışta 4******* GB yazıyor ve tıkanıyor. RAM'de sorun var değil mi kardeş?

Anakartınızda kaç adet RAM slot'u olduğunu belirtebilir misiniz?

Hangi slot boş kalınca açılıyor bilgisayar ?
zaten 2 slot var gigabyte sitesinden inceledim 8 ram destekliyor. bende 4x2 takıyorum aynı mhz cl9 aynı model yalnız böyle oluyor biosda güncelledim neden ola bilirki hocam acil yardım lütfen(

Hangi slot boş kalınca açılıyor bilgisayar ?
ha birde yeni aldiklarım 4 ramlar tek tek denedim açılırken 4 milyon nekadar ok yazıp donuyor sonra bilgisayar reset atıyor yine aynı,aynı. ramda sorun var diye değiştirdim yine öyle ancak herşey bilgisayara yani mhz lar falan hepsi uyuyor (

Bana da zamanında benzer olay oluyordu. Vatan Bilgisayara götürdüm adam oradan uyan bir gskill RAM taktı çalıştı. Benim kendi aldığım RAM kingston diğer RAM ile aynı idi ama çalışmadı. Bende Gigabyte anakart kullanıyorum imzamda ki RAM tavsiye edebilirim. Yada RAM uyumluluk listesi oluyor Gigabyte`in sisteminde oradan bakarak emin olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…