Daha fazla
- Meslek
- Judge Dredd
Benim sistem; Pentium 4 3.20 GHz işlemci, Foxconn G31MXP anakart, 3 GB DDR2 RAM, 1 GB ATI Radeon HD 4670 ekran kartı, 160 GB HDD, Windows XP Home Edition SP2, Xilence 400W PSU. Ekran kartı, PSU ve RAM’i geçen yaz aldıktan sonra RAM 1.256 MB idi. 1 slotta 1 GB, 1 slotta 512 MB MB olmasına rağmen PC 256 MB olarak görüyordu. Ben de artık 1.256 MB yetersiz geliyor dedim ve RAM’i 3 GB a çıkarttım. 512 MB’lığı çıkarıp yerine yeni aldığım 2 GB’lığı taktım. Yeni aldığım RAM öbürüyle hızları ve CL’leri ve markaları aynı RAM aldım. Mağazadaki satışçı bana aynı olması gerek dedi CL ve hızları. Yoksa işlemez dedi. Sonra anakarta taktığımda oyunlarda hiç bir gelişme göremedim.
Mesela NBA2K12’yi en son ayarda oynarken biraz kasma oluyordu, o gider diye düşündüm, ama hiç etkisi olmadı. Tek NBA2K12 ve oyunlar olmasın, normal olarak hiç bir etki sağlamadı. 1 GB’lığı çıkarıp 2 GB’lığı tek takayım dedim, sonuç aynı. Acaba bir yerde mi yanlışlık yaptım? Bir de yeni işlemci almayı düşünüyorum bu sömestrde.
Mesela NBA2K12’yi en son ayarda oynarken biraz kasma oluyordu, o gider diye düşündüm, ama hiç etkisi olmadı. Tek NBA2K12 ve oyunlar olmasın, normal olarak hiç bir etki sağlamadı. 1 GB’lığı çıkarıp 2 GB’lığı tek takayım dedim, sonuç aynı. Acaba bir yerde mi yanlışlık yaptım? Bir de yeni işlemci almayı düşünüyorum bu sömestrde.