RAM takviye sistemi güçlendirir mi?

Yer
Tardis
Daha fazla  
Merhabalar. Bu kez arkadaş için . Kendisinin sistemi; i5 5200U, 920M, 4 GB RAM, 500 GB HDD. Windows 10 kullanıyor ve CS:GO'da 50 FPS alıyormuş. Ben SSD ve RAM al dedim fakat şimdi alıp da hızlanmazsa diye düşünüyor. RAM daha yararlı olacağı için 4 GB daha takmasını düşünüyorum. Sizlerden gelen yanıtları kendisine ileteceğim. 4 GB RAM taksa ne kadar bir performans artışı olur?

Eğer sistemin şu anki halinde oyunu oynuyorken RAM'in %100'ü kullanılmıyorsa RAM takviye etmek çok da mantıklı olmayabilir. Eğer sistem RAM'in tamamını kullanıyorsa RAM yetersiz geliyor anlamına gelebilir. Görev yöneticisinin performans kısmından bu söylediğim mevzuyu kontrol etsin arkadaşın dönüşe göre bir seçim yapılır.

4gb ram win10'da oyun oynamak için yetersiz maalesef.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Az da olsa etkiler diye düşünüyorum dual channel destekliyor mu anakart? SSD yüklenme sürelerini düşürür sadece fps'i arttırmaz harddisk'te bad sector varsa o da fps düşüşlerine neden olabiliyor.

Hocam anakarta, RAM'lerin ne kadar kullanıldığına v.s değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…