RAM tamamen kullanılamıyor

Bedirhan21314

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopta 8 GB RAM var. Valorant sadece 2 GB civarını alabiliyor. Ara sıra FPS düşmesi yiyorum. Görev Yöneticisi'nden baktığımda RAM kullanımı %75'i geçmiyor. %85 civarı kullanabilsem valoranta 2,5 gb ram kalsa o dropları yemem diye düşünüyorum. RAM kullanımını Valorant için nasıl arttırabilirim? Ram kullanımı sınırlı gibi en fazla 2gb bi gram bile fazla çıkamıyor

Son düzenleme:
RAM kullanımı ihtiyaca bağlı olarak artar. 2 GB kullanıyorsa o kadarına ihtiyacı vardır.

Valorant açıkken Opera kullanamıyorum aşırı kasıyor sekmeler geç açılıyor RAM kullanımı yinede %75 civarı hep az daha kullansa rahat rahat çalışacak.

Valorant açıkken Opera kullanamıyorum aşırı kasıyor sekmeler geç açılıyor RAM kullanımı yinede %75 civarı hep az daha kullansa rahat rahat çalışacak.

İşlemci yetersizdir.

Sistem tam özellikleri nedir acaba?

Valorant'ta değil Forza 4 GTA V bu tarz oyunlarda böyle RAM yetmediğini biliyorum ama bir kısmının kullanılmamasıda garip geldi laptopta sıkıntı var diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…