RAM tavsiyesi

rysahin

Centipat
Arkadaşlar laptop RAM almak istiyorum. Özelliklerimi de buraya bıraktım. İnternette uygun fiyatlı gezerken bu RAM'i buldum sizce nasıldır iyi midir? Üstündeki chiplerde Hynix yazıyor. Bildiğim markalardan biri sizce nasıldır? Teşekkür ederim

Bilgisayarınızdaki CPU-Z programını kaldırın. Aşağıdaki linkten eski versiyonlardan 1.75 olanı yükleyin. SPD kısmında bütün slotları tekrar kontrol edin.

Hocam dediğinizi yaptım. Aynı yine değişen bir şey yok. Benim RAM anakarta gömülü ondan görmüyor olabilir mi?

Son düzenleme:
Evet olabilir. Bir de AIDA64 programıyla slot bilgileri görünecek mi diye kontrol eder misiniz. Belleğin voltajı görünmediği için alacağınız bellek uyar mı uymaz mı kesin bir şey söyleyemem.

Evet olabilir. Bir de AIDA64 programıyla slot bilgileri görünecek mi diye kontrol eder misiniz? Belleğin voltajı görünmediği için alacağınız bellek uyar mı uymaz mı kesin bir şey söyleyemem.

Raporda böyle gösteriyor. Yabancı kaynaklı sitelerde baktığımda 1.35V değer gösteriyordu RAM için. Bir de burada maksimum kapasite 16 GB demiş 8 GB olması gerekmez mi?

Dosya Ekleri

• Report.htm.png
    13,8 KB · Görüntüleme: 33

Tamamdır. Benim aradığım bilgi burada yazıyor. Elinizdeki bellek 4 GB DDR3 1600 MHz CL11 1.35V. Voltajı 1.5 olan bellekler de var. Onlardan almayın, uyumsuz olabilir. Aşağıdaki satıcılarda elinizdeki belleğin aynısı var. Toplam bellek boyutu konusunda bir şey söyleyemem. İsterseniz teknik servise mesaj atın ve cihazınızın tam modelini söyleyin. Eğer destekliyorsa aynı özelliklere sahip 8 GB bellek de takabilirsiniz.

Uğraştınız bu kadar çok teşekkür ederim sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…