mkutays Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, Corsair 16Gb (2X8Gb) Vengeance Pro Ddr3 1600Mhz Cl9 Siyah Soğutuculu Ram - Vatan Bilgisayar Gskill 16Gb (2X8Gb) Ripjawsx Ddr3 1600Mhz Cl9 Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar Ürünleri arasında kararsız kalmış durumdayım. Tercihinizi sebebiyle birlikte söylerseniz memnun olurum.
Merhaba arkadaşlar, Corsair 16Gb (2X8Gb) Vengeance Pro Ddr3 1600Mhz Cl9 Siyah Soğutuculu Ram - Vatan Bilgisayar Gskill 16Gb (2X8Gb) Ripjawsx Ddr3 1600Mhz Cl9 Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar Ürünleri arasında kararsız kalmış durumdayım. Tercihinizi sebebiyle birlikte söylerseniz memnun olurum.
Y Yılmaz ÇABUK Ziyaretçi 26 Ekim 2014 #2 Corsair. Çünkü (aslında bir nedeni yok) Corsair kendini kanıtlamış ve birçok alanda başarı göstermiş bir marka ayrıca görünümünü sevdim.
Corsair. Çünkü (aslında bir nedeni yok) Corsair kendini kanıtlamış ve birçok alanda başarı göstermiş bir marka ayrıca görünümünü sevdim.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 26 Ekim 2014 #3 İkiside çok iyi markalardır.Ben Gskill Ripjaws 8 gb kullanıyorum çok memnunum.İkiside yolda bırakmaz ben Gskill diyorum.
İkiside çok iyi markalardır.Ben Gskill Ripjaws 8 gb kullanıyorum çok memnunum.İkiside yolda bırakmaz ben Gskill diyorum.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ekim 2014 #4 İkiside Dual-Kid, ikiside kendini kanıtlamış markalar. Çok kararsız kalırsan yazı-tura at kardeşim. Performans olarak ikisi arasında bir fark yoktur.
İkiside Dual-Kid, ikiside kendini kanıtlamış markalar. Çok kararsız kalırsan yazı-tura at kardeşim. Performans olarak ikisi arasında bir fark yoktur.
H Hiko Hectopat Katılım 10 Haziran 2013 Mesajlar 819 26 Ekim 2014 #5 Kesinlikle GSKILL, aralarındaki fiyat farkına değer bir şey yok ve GSKILL'ın boyutu daha küçük.
O Orhan Şahin Hectopat Katılım 28 Aralık 2013 Mesajlar 127 Makaleler 1 26 Ekim 2014 #6 İkisi de kaliteli markalar. Daha ucuz olduğu için GSKILL al.