RAM tercihi

Neye göre iyi mi?

Eğer bellek yükseltmesi yapacaksanız ve laptobun içindeki belleği sökmeyecekseniz bilgisayarın içindeki bellek modülünün bilgilerini ve özelliklerini paylaşmalısınız.

Eğer laptobun içindeki belleği sökecekseniz de laptobun bilgilerini paylaşmalısınız ki uyumlu mu veya yeterli mi söyleyebilelim.

Crucial markası yıllardır piyasada olan kaliteli bir marka. Bilgisayarınızın bellek yuvasının pin sayısına ve teknik özelliklerine uygunsa alınabilir.

Ancak bilgisayarın ve içindeki belleğin/belleklerin bilgilerini paylaşmanız daha kolay yardımcı olmamazı sağlayacaktır.

Neye göre iyi mi?

Eğer bellek yükseltmesi yapacaksanız ve laptobun içindeki belleği sökmeyecekseniz bilgisayarın içindeki bellek modülünün bilgilerini ve özelliklerini paylaşmalısınız.

Eğer laptobun içindeki belleği sökecekseniz de laptobun bilgilerini paylaşmalısınız ki uyumlu mu veya yeterli mi söyleyebilelim.

Crucial markası yıllardır piyasada olan kaliteli bir marka. Bilgisayarınızın bellek yuvasının pin sayısına ve teknik özelliklerine uygunsa alınabilir.

Ancak bilgisayarın ve içindeki belleğin/belleklerin bilgilerini paylaşmanız daha kolay yardımcı olmamazı sağlayacaktır.

Öncelikle güzel cevabınız için teşekkürler. Ben bilgisayardan az çok anladığım için laptop için RAM alacağım bu RAM'ı buldum fakat fiyatından dolayı konu açtım sadece bilgi almak amacıyla. Biliyorum hangi tip RAM kullandığını bilgisayarımın.

İşlemci: 1x Intel Core i5-7200U İşlemci (Core i5-7200U)
Bellek: 1x 4GB DDR4 2133
İşletim Sistemi: Windows 10 Home 64 (TR: Türkçe, EN: İngilizce)
80TV00TTTX MODEL 8GB RAM Kaç GB ram destekler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı